2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلایلش هم متوجه شدی؟

مجازی که فهمیدم بهم دروغ گفته وبعد برااینکه بی اعتمادنشم نگفته اما میگفت بهتربود 

واقعی هم هروقت پیام میدادن میدونستم ک اول حرفشون اینه یه زحمتی برات داشتم 

خداحافظت🖐️

مجازی که فهمیدم بهم دروغ گفته وبعد برااینکه بی اعتمادنشم نگفته اما میگفت بهتربود واقعی هم هروقت پیام ...

وقتی باهاشون دوست شدی از همون اول متوجه سمی بودنشون بودی و تحمل می کردی یا یه دفعه متوجه شدی؟

وقتی باهاشون دوست شدی از همون اول متوجه سمی بودنشون بودی و تحمل می کردی یا یه دفعه متوجه شدی؟

من به آدما زیاد فرصت میدم اینطور نیس ک بایه اشتباه دورش خط بکشم وتامیتونم درکش میکنم اما دیگ طوری شد که گفتم ازاین ب بعد اینوباورکنی دیگ خری ...واسه همین گذاشتم کنار من ۹ سال شب وروز پای حرف ودردودلاش بودم شوهرش فوت کرد من تا فراموش کنه باهاش بودم ولی دراخر دیدم حالش یکم بهتر شد رابطمو قطع کردم 

خداحافظت🖐️

منم زود وابسته میشم ولی بخاطر خودم هیچ وقت نخواستم یکی توزندگیم باشه همیشه اول اشنایی باهرکسی میگم هروقت خوشت نیومد راحت بگو وخودتو اذیت نکن حتی اگه خودم ی مدتی ناراحت باشم این دوستم حتی سنش روهم بهم دروغ گفته بود ۶سال بزرگ بود میگف کوچیکترم درحالی ک ما دختربودیم ونیازی ب این دروغ گفتن نبود وی اشتباه ودروغ بزرگتر که فهمیدم نمیشه بهش اعتماد کرد 

خداحافظت🖐️

من به آدما زیاد فرصت میدم اینطور نیس ک بایه اشتباه دورش خط بکشم وتامیتونم درکش میکنم اما دیگ طوری شد ...

جالبه. من هم تجربه ی مشابهی داشتم با این تفاوت که از یه جایی به بعد طرف می گفت بوردرلاینه و افسردگی ماژور داره. می گفت از ۱۹ سالگی می رفته روانپزشک. همیشه خودتخریبگر بود و دیگران رو مقصر می دونست. به شدت شخصیت وابسته و پرتوقعی داشت. وقتی گذاشتمش کنار و تحلیل کردم تازه متوجه شدم چقدر زیرکانه عمل می کرده. من براش حکم تاییدیه داشتم که بگه اگه با خانواده و بقیه نمی سازه مشکل از خودش نیست از اوناست. وقتی دید نمی تونه کنترلم کنه رفتارهای سمی اش زد بیرون. تازه فهمیدم خشم و حسادتش پنهان بوده... 

منم زود وابسته میشم ولی بخاطر خودم هیچ وقت نخواستم یکی توزندگیم باشه همیشه اول اشنایی باهرکسی میگم ه ...

کار خوبی می کنی فاصله ات رو حفظ می کنی و صمیمی نمیشی. صمیمیت هم ایجاد وابستگی می کنه هم به شدت آسیب زننده ست. ضمن اینکه آدم به خودش که میاد می بینه معاشرت هاش محدود شده به همون آدم ها و بس 

کار خوبی می کنی فاصله ات رو حفظ می کنی و صمیمی نمیشی. صمیمیت هم ایجاد وابستگی می کنه هم به شدت آسیب ...

من تنهادوست زندگیم اون بود دقیقا حرفت درسته اینجاهم اشناشدم ولی انگار ادما ن صداقت دارن ن وفا ن درک 

خداحافظت🖐️

من تنهادوست زندگیم اون بود دقیقا حرفت درسته اینجاهم اشناشدم ولی انگار ادما ن صداقت دارن ن وفا ن درک

به نظرم خیلی مواقع این مشکلات از حسادت میاد. حسادت آفت رابطه ی خانم هاست. انگار رفاقت به معنایی که ما تصور می کنیم فقط مختص آقایونه

به نظرم خیلی مواقع این مشکلات از حسادت میاد. حسادت آفت رابطه ی خانم هاست. انگار رفاقت به معنایی که م ...

خداروشکرحسادت تووجود من نیس مگربرااونی ک رابطش باخداخوب باشه وگرنه ادم چرا حسادت کنه مگه میدونیم اون چ دردی چ‌سختی کشیده ک چیزی ک‌ماحسادت میکنیم بهش رسیده 

خداحافظت🖐️

خداروشکرحسادت تووجود من نیس مگربرااونی ک رابطش باخداخوب باشه وگرنه ادم چرا حسادت کنه مگه میدونیم اون ...

موهبت بزرگیه حسود نبودن به عنوان یه خانم ولی به هر حال بقیه حسادت می کنن. ممکنه حتی حسود به نظر نرسن اما حسادتشون پنهان باشه مثل همین دختری که من باهاش دوست بودم. دروغ گفتن و بی وفایی به نظر من از حسادت میاد...