devillady مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8656 عنوان ادبیات نهایی 284 بازدید | 43 پست من امسال مبتکران خوندم برای نهایی ادبیات ۱۹ شدم حالا چند نفر که ۲۰ و ۱۹.۷۵ شده بودن گفتن فرمول بیست بخر براش ولی حالا که نگاه کردم نکاتش از نکات کتاب خودم خیلی کمتره:/چیکار کنم فرمول بیست بخرم یا همین کتاب خودمو بخونم 1404/07/25 | 19:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dr_nahal عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1503 هر شخصی نوع خوندش با شما فرق دارهشاید شما با این کتاب ارتباط بیشتری بگیرید و شخص دیگه ای هم با کتاب دیگه ایولی اکثرا همه ی کمک اموزشی ها ی نوع هستند نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
oooky عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 5500 سلام عزیزم برا شیمی چه استادی برداشتی تایپیکت رو راجب قضاتی خوندم واقعا منو باهاش نمیفهمم چه غلطی بکنم آخه 🤦🤦حالم بد میشه سر کلاسش انقد فوش بدبیراه میگه اصلا کلاسش فاز درس نمیده ما کوچیکا خدامون بزرگه...
devillady مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8656 سلام عزیزم برا شیمی چه استادی برداشتی تایپیکت رو راجب قضاتی خوندم واقعا منو باهاش نمیفهمم چه غلطی ب ... سلام عزیزم من با قضاتی ادامه دادماولش فکر میکردم نمیفهمم گرما رو باهاش دیدم و تستاشو زدم خیلی روون شدمیکم تحمل کنی هم بهش عادت میکنی هم متوجه میشیبعد از هر جلسه تستایی که سر کلاس حل کرده دوباره حل کن و بعد برو سراغ کتاب تست
devillady مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8656 سلام عزیزم برا شیمی چه استادی برداشتی تایپیکت رو راجب قضاتی خوندم واقعا منو باهاش نمیفهمم چه غلطی ب ... برای شیمی درسنامه مبتکران خوندمولی اسید و باز رو دارم فراهانی میبینم چون اسید و باز بهتره فیلم ببینم
oooky عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 5500 سلام عزیزم من با قضاتی ادامه دادماولش فکر میکردم نمیفهمم گرما رو باهاش دیدم و تستاشو زدم خیلی روون ش ... وای من امشب دیدمش اصلا حالم بد شد بقران هر کی یه چیزی میگفت باشه چشم منم ادامه میدم بانک تست خودش چون آفلاین میبینم نمیزنم فیزیک خیلی سبز جامع بگیرم خوبه ؟ ما کوچیکا خدامون بزرگه...
oooky عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 5500 برای شیمی درسنامه مبتکران خوندمولی اسید و باز رو دارم فراهانی میبینم چون اسید و باز بهتره فیلم ببینم آره منم شیمی فراهانی میبینم ریاضیم کرمی بعد شیمی که تک پایه خیلی سبز میگیرم زیستم که باز خیلی سبز پارسالم دارم میمونه ریاضی بین ایکیو و خیلی سبز گیر کردم از ی جا میگم خیلی سبز همه رو نخرم ما کوچیکا خدامون بزرگه...
devillady مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8656 وای من امشب دیدمش اصلا حالم بد شد بقران هر کی یه چیزی میگفت باشه چشم منم ادامه میدم بانک تست خودش چ ... من باهاش بعد ۳ ۴ جلسه خیلی ارتباط گرفتم حقیقتتو اگه میدونی باهاش ارتباط نمیگیری عوض کن
devillady مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8656 وای من امشب دیدمش اصلا حالم بد شد بقران هر کی یه چیزی میگفت باشه چشم منم ادامه میدم بانک تست خودش چ ... منم افلاین میبینممنظورم بانک تست نیس منظورم تستایی هس که سر کلاس میزنه از جزوه اش
devillady مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8656 وای من امشب دیدمش اصلا حالم بد شد بقران هر کی یه چیزی میگفت باشه چشم منم ادامه میدم بانک تست خودش چ ... من فیزیک میکرو دارم خودمنمیدونم خیلی سبز چطوره
oooky عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 5500 من باهاش بعد ۳ ۴ جلسه خیلی ارتباط گرفتم حقیقتتو اگه میدونی باهاش ارتباط نمیگیری عوض کن ی مقداری تو محاسبات گنگ میگه قبول داری بچه ها رم فوش کش میکنم😂 ما کوچیکا خدامون بزرگه...
oooky عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 5500 منم افلاین میبینممنظورم بانک تست نیس منظورم تستایی هس که سر کلاس میزنه از جزوه اش آره دوره باید بشه ما کوچیکا خدامون بزرگه...
devillady مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8656 آره منم شیمی فراهانی میبینم ریاضیم کرمی بعد شیمی که تک پایه خیلی سبز میگیرم زیستم که باز خیلی سبز پا ... ریاضی من مهر و ماه داشتم الان ایکیو گرفتم ایکیو سطحش خب بالاتره ولی کرمی که خودت دیدی میگه ایکیو برا ههمه سطحی مناسبه منم گرفتم
_invisible_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 7122 سلام عزیزم برا شیمی چه استادی برداشتی تایپیکت رو راجب قضاتی خوندم واقعا منو باهاش نمیفهمم چه غلطی ب ... شجاعی ببین خیلی خوبهه من همین الان دارم تست فیزیک میزنم واقعا پیشرفت خودمو به طور واضح دارم میبینمالبته شجاعیم بد و بی راه زیاد میگه ولیی خیییلیی عزیزه🤣🤣🤌 بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳