2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 42 پست
یعنی دو تا جاری خوب یا بد پیدا نمی شه که واسم تعریف کنید .اصلا واسه چی می گن صمیمی نشین .اگه واسه را ...

منم یه جاری دارم وقتی باهاش حرف میزنی عاااشقش میشی..منم وقتی دیدمش گفتم چقدر شیرین و مهربونه..یعنی مهربونی و خوش زبونی ازش میباره ولی یکسال بعد فهمیدم چه عفریته ایه و گول ظاهر آدما رو نباید بخوری..برام باور کردنی نبود که همون فرشته مهربون یه عفریته ی آتش بیار معرکس و حرف میبره و میاره..خدا کنه تو این تجربه رو پیدا نکنی و جاریتم واقعا خوب باشه ولی از من به تو نصیحت به هیچ وجه حرف خونوتده شوهر و پیشش نزن اگه اونم چیزی گفت تو نگو و حرف و عوض کن ترجیحا تا یکسال اول تا حسابی دستت بیاد اخلاقاش

خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر
ببین همه وقتی که تازه وارد میاد تو جمع خصوصا جاری یا عروس فکر میکنن میشه خیلی صمیمی تر شد اما تجربه ...

من که خواهر نداشتم ببینم چه حسیه و چجوریه 😥😥😥

اگه بحث راز دل باشه که گفتم من حتی به مامانم که نزدیکترین کسمه درد و دل نمی کنم .راطم با زنداداشمم خیلی خوبه .با یکی بیشتر اما باز هم یه چیزایی رو واسه خودم نگه می دارم .آخه آینده واسه هیچکی معلوم نیست و دنیای بی وفایی شده

اگر کار دیروزتان به نظرتان خیلی بزرگ می آید پس معلوم می شود امروز کاری انجام نداده اید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه جاری دارم وقتی باهاش حرف میزنی عاااشقش میشی..منم وقتی دیدمش گفتم چقدر شیرین و مهربونه..یعنی م ...

آره نظر خودمم همینه 😘😘😘👍👍

اگر کار دیروزتان به نظرتان خیلی بزرگ می آید پس معلوم می شود امروز کاری انجام نداده اید
آخه قبلش که هنوز نیومده بود می ترسیدم از جاری دار شدن .البته اینم بگم از تبعیض به شدت متنفرم .که بعض ...

عزیزم باید ببینی توی ذات جاری حسودی هست یا نه ؟؟؟؟

اگر حسادت باشه کارت خیلی سخته چون کم کم رو واقعیش رو نشون میده واز همه محبتهایی که کردی پشیمون میشی !!!!!!!

واینکه خانواده شوهرت فرق میذارن یا نه؟؟؟؟؟

منم دید شما رو داشتممممم ولی متاسفانه با حسادت جاری فرق گذاشتن خانواده شوهر خیلی ضربه خوردممممم....

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
عزیزم باید ببینی توی ذات جاری حسودی هست یا نه ؟؟؟؟ اگر حسادت باشه کارت خیلی سخته چون کم کم رو واقعی ...

آره اینو هستم .من به شوهرمم گفتم من با جاریم مشکلی ندارم و فکر می کنم اول از همه مشکلاتو خود همین خونواده شوهر میارن .اگه تبعیض قائل نشن عروسا به هم نمیفتن .آخه بعضیا که واقعا از اول رابطشون بد بوده یا نمی تونن با خونواده شوهر کنار بیان .اونا سواست .وقتی تبعیض باشه نا خودآگاه آدم می ره سمت حسودی و اینکه چیش از من بهتره و از این حرفا . کیا موافقن؟

جاري من نميشه باهاش خوب بود يه حسووووووديه كه بيا وبببين ،آخه ديگه اينستا چيه تا يه پست در مورد بچه ...

😁😁😁😁😁😁

خوبیش یا بدیش اینه که ما کلا دو تا جاریمو یک خواهرشوهر.میگم اگه 3 تا بودیم شاید می شد دو به یک و این بد بود 😉😉😉😉

من که خواهر نداشتم ببینم چه حسیه و چجوریه 😥😥😥 اگه بحث راز دل باشه که گفتم من حتی به مامانم که نز ...

منم خواهر ندارم و اصولا درددا نمیکنم با کسی!تو این دوره زمونه آدم دردشو تو دلش نگه داره آسوده تره!

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...
جاري من نميشه باهاش خوب بود يه حسووووووديه كه بيا وبببين ،آخه ديگه اينستا چيه تا يه پست در مورد بچه ...

کاش حسادتشو بروز بده نه اینکه تو روت یه فرشتس پشت سرت مادر فولاد زره😳😳😳

خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر