2777
2789
عنوان

جاری

470 بازدید | 42 پست

بچه ها خواستم راهنماییم کنید و تجربیاتتونو واسم بذارین .مرثی که هستین

اگر کار دیروزتان به نظرتان خیلی بزرگ می آید پس معلوم می شود امروز کاری انجام نداده اید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو ماهه که جاری دار شدم .زیاد همو نمی بینیم همون هفته ای یه بار خونه مادر شوهرم یه روز کامل.البته زمان عید دیدنی بیشتر باهم بودیم .دختر خوبی معلوم می شه احتراممو داره .تو دلم دوسش دارم .اونم خواهر نداره و من هم ندارم .حس می کنم وقتی می بینمش دلم واسش تنگ شده .اخلاقی ندارم که بخوام رازهای زندگیمو واسه کسی بگم .و کسی تو زندگیم سرک بکشه ولی در حد لا اقل  یه دوست واسم باشه دوست دارم .همه می گن اولشه .حالا بذار بگذره .یا این که صمیمی نشی با جاریت .آخه نمی شه که طفلی رو محل ندم و تا الان هم واقعا کاری از دستم بر اومده واسش انجام دادم .خواستم بدونم همه باید با جاری هاشون بد باشند .یا کسایی بودن که خوب بودن و بعدش باهم بد شدن  و اینکه  تو نی نی  سایتی که همه از جاریاشون می نالن کسی  پیدا می شه که چند ساله با جاریش رابطه خوب و خواهرانه داره ؟ لطفا کمکم کنید و بگید از تجربیاتتون 😘😘😘😘😘

اگر کار دیروزتان به نظرتان خیلی بزرگ می آید پس معلوم می شود امروز کاری انجام نداده اید

یعنی دو تا جاری خوب یا بد پیدا نمی شه که واسم تعریف کنید .اصلا واسه چی می گن صمیمی نشین .اگه واسه راز زندگی و غیبت پشت خونواده شوهره که من اخلاقم این نیست .ولی دوست هم ندارم که محل ندم .آخه من تو شهر غریبم و دوستی هم ندارم .تعریف از خود نباشه .دوست دارم اگه کسی ازم کمک خواست ازش دریغ نکنم و تا جایی که از دستم بر بیاد واسش انجام بدم .

اخلاقم اینه که با همه می جوشم اما در عین احترام .و رعایت حریمها.با کسی دردودل نمی کنم حتی مادرم .همیشه رازهام واسه خودم هست و بس .فقط دوست دارم در حد دوتا دوست که اگه مشکلی یا کاری واسمون پیش اومد کنار هم باشیم .یعنی نمی شه ؟ کسی هست جواب سوالامو بده ؟

آخه قبلش که هنوز نیومده بود می ترسیدم از جاری دار شدن .البته اینم بگم از تبعیض به شدت متنفرم .که بعضی خونواده های شوهر می  ذارن 

.به شوهرمم گفتم .الان حالم بهتر شده و دیگه اون نگرانی های قبل رو ندارم

اگه زد و خورد و این حرفا بود همه می اومدن و راهکار می دادن .و تجربیاتشو نو می ذاشتن .اما الان چرا این کارو نمی کنید .بابا از بد بودن جاری هاتونم می تونید بگید .می خوام تجربه هایی که چند سال دیگه قراره داشته باشم از شما به دست بیارم. می شه؟

عزیزم همه مثل هم نیستن من و جاریام مثل خواهریم هرکاری کنیم بهم میگیم 

مامانممم رابطش با زن عموهام انقد عالیه ک اگه کسی نشناسه میگن خواهرن(البته یکیش کوچیکه مامانم بهش میگه دخترم از من بیشتر دوسش داره😅😅😅

منم با جاریم خیلی خوبم دوساله عقد کردم ولی اون انگار سرناسازگاری داره بعععضی وقتا ی تیکه پرونی هایی داره ک منم چون ادم کینه ای نیستم یادم میره . ولی درکل بنظرم اگه دوطرف خوب باشن میشه با جاری خوب بود 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

ببین عزیزم الان خودتم جاری هستی یعنی خیلی بدی و ذاتت خرابه؟معلومه ک نه 

من با خواهرشوهرام و برادر شوهرام رابطم عالیه  قرار نیست حالا ک یه عده میگن خواهر شوهر بده قراره اونا بد باشن من خودمم خواهر شوهر میشم یعنی بد میشم؟

جوری ک همیشه به همسرم میگم احترام من نزار ولی احترام ابجیاتو داشته باش