این ماه متفورمین کلومفین ومدروکسی مصرف کردم ۳۲ پریود نشدم دوره هام ۲۸ هست همشم زیر دلم درد میکرد و حالت تهوع وگیچی داشتم صبح بی بی زدم منفی شد ناراحت شدم کفتم برم از بدم رفتم از دادم اونم منفی اومدم خونه لکه خون دیدم خیلی نا امید شدم عصابم بهم ریخته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم متفورمین برا من بعد شیش ماه مصرف اثر کرد باید تا شیش ماه مصرف شه
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
دکتر به من گفت یه بسته ۵ تایی شما فقط سه تاشو مصرف کنی جواب میگیری خیلی امید داشتم
نه بابا باید بخوری تا زمانیکه باردار شدی بزاریش کنار معمولا تا شیش ماه جواب میده هفتهای اول روزی یکی بعدش روزی دوتا من بعضی روزا سه تاهم میخوردم ۱۲ کیلو وزن کم کردم
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
اره واقعا من همش حالت تهوع و دلدرد داشتم حتی شوهرمم باورش ده بود که راستی حامله ام ولی این علائم واس ...
عزیزم متفورین به شدت کم اشتهات میکنه من بزور دو لقمه غذا میخوردم تا یکم پرخوری میکردم تهوع شدید داشتم خاصیت متفورین تقویت تخمدان و کاهش وزن تازه شما اول راهین ماهای بعد سه چهار ماه مصرف به حدی اشتهات کم میشه وعدهای غذایی یکی درمیون میشن
عزیزم من ۴۸ تام اگه۱۲ کم کنم فکر نکنم خودم زنده بمونم چه برسه بتونم بارداربشم
دور از جونتون البته واسه من همش متفورمین نبود ورزشم میکردم شدیدکلا متفورمین وزن و کم میکنه تا میتونی میوه و سبزی مصرف کن ک وزنت زیاد پایین نیاد ولی در کل واسه خیلیا بعد۶ ماه مصرف اثر کرده واسه منم همینطور
ببخشید اون بسته ۵ تایی کلومفین بود متفورمین ۷۰ تا نوشت
مصرفشون کن تموم ک شدن با دکتر مشورت کن واسه من ک دکتر گفت بخور تا زمان بارداری من شیش ماه خوردم بعدش کنارشون گذاشتم باردار شدم