2777
2789
عنوان

جاری سابقم🫠

814 بازدید | 36 پست

دخترا من جاری سابقمو عقد ام میخوام دعوت کنم به نظرتون شوهرش هم میاد؟؟

مامانم میگه اگه نیومد هم نباید ناراحت بشی نمیدونم وقتی میخوام کارت دعوت بنویسم با خانواده یا نه ://

به نظرتون چه کنم؟

اینم بگم جاری سابقم رفیقمه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنویس با خانواده

دیگه خودش میدونه بخواد بیاد یا نه ..

تو احترامتو گذاشتی

خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

شاید باز همو دیدن باهم مجدد زندگی کردن از این اتفاقا خیلی افتاده

عشقم دارم عقد میکنم😂💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بنویس با خانوادهدیگه خودش میدونه بخواد بیاد یا نه ..تو احترامتو گذاشتی

مرسی عزیزم

این جدیده برادر شوهر سابق بیاد عقد زن سابق برادرش 🫤

شوهرت ناراحت نمیشه ؟

شوهر سابقت هم ازدواج اگه کرده یا می‌کنه بهتره با هیچکدوم از خانوادش در ارتباط نباشی چون اون خانم حساس میشه ببینه شما با هر کدوم از فامیل ها در ارتباطی 

دختر چشم آبی مورد💖

این جدیده برادر شوهر سابق بیاد عقد زن سابق برادرش 🫤شوهرت ناراحت نمیشه ؟شوهر سابقت هم ازدواج اگه کرد ...

من هیچ ارتباطی با اون خانواده ندارم!!! همسرم میدونه این خانوم جدا از اینکه جاریم بوده بهترین دوستمه 

من فقط با جاریم در ارتباطم و فقط از روی احترامی میخوام با خانواده دعوت کنم

چون طلاق گرفتم دلیل نمیشه از دوستم جدا بشم !

خب مگه نمیگی جاری سابقته؟ببخشید من فکر کنم متوجه نشدم مگه الان با داداش شوهره جاریت عقدت نیست؟متوجه ...

نه عشقم اصلا یه نفر دیگه من فقط میخوام جاری سابقو دعوت کنم

من هیچ ارتباطی با اون خانواده ندارم!!! همسرم میدونه این خانوم جدا از اینکه جاریم بوده بهترین دوستمه ...

آها شما ازدواج دومته؟نه چه اشکال داره شما بنویس با خانواده اون دوست داره خودش میاد دوست داره با شوهرش میاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهان اوکیایشاالله ک خوشبخت بشیولی خاهرانه بهت میگم دعوت نکن

ممنونم عزیزم چرا؟

آها شما ازدواج دومته؟نه چه اشکال داره شما بنویس با خانواده اون دوست داره خودش میاد دوست داره با شوهر ...

بله عزیزم منم مینویسم حالا مهم نیست بیاد یا نیاد