2777
2789
عنوان

لپ تاپ خوب چی بخرم

71 بازدید | 12 پست

سلام دوستان لپ تاپ تا 25چی توضیح میکنید که خوب باشه تازه دارم شروع میکنم به یادگیری و می‌خوام باهاش برنامه نویسی اینا یاد بگیرم و کار کنم 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
یک
0
0%
دو
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای برنامه نویسی مارک یا برند مهم نیست

رم حداقل هشت باشه

هارد اس اس دی باشه

سی پی یو متوسط به بالا باشه کافیه

با 25 هم میتونی پیدا کنی لنوو و ایسر و ...

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

برای برنامه نویسی مارک یا برند مهم نیسترم حداقل هشت باشههارد اس اس دی باشهسی پی یو متوسط به بالا باش ...

مرسی از راهنمایی فقط اینکه برنامه نویسی درآمد داره؟

برای برنامه نویسی مارک یا برند مهم نیسترم حداقل هشت باشههارد اس اس دی باشهسی پی یو متوسط به بالا باش ...

و اینکه الان یدونه استوک hpادر نظر دارم  رم 16گیگ حافظش هم 256گیگ نسخه یازده پردازنده هم رایزن5 خوبه به نظرت

مرسی از راهنمایی فقط اینکه برنامه نویسی درآمد داره؟

واقعا این سوال میپرسی؟ بیخیال 

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

شما خودتون چه شاخه از برنامه نویسی رو انتخاب کردین

من حوصله ی قصه تعریف کردن ندارم دوست عزیز! ریپلی نزن

فقط کسایی که سوال و کمک درباره ی برنامه نویسی دارن جواب میدم