2777
2789
عنوان

عمل بینی هلپ

42 بازدید | 5 پست

سلامممم پرانرژی بهتون💃🏻

حال واحوالتون؟

جدیدا کی عمل بینی انجام دادین؟ 

یعنی از شهریور تا حالا ،هزینش دقیقاا چقدر شد؟ به صدتومن رسید؟ 

دوره نقاهتتون بعدش چقدر طول کشید؟ 

بچه ها من بااینکه یکم بینیم ایراد داره ولی همینجوری خودم و چهرمو خیلی دوس دارم. ولی بعضی از دوستام وهم خوابگاهیام خیلی انرژی منفی میدن، هی میگن نمیخوای بینیتو عمل کنی؟ هی من روحیمو بازسازی میکنم باز فردا یه چیزی میپرونن...😂👍🏻 البته از لحاظ اقتصادی هم دوس دارم خودم هزینشو بدم نه که از خانواده بگیرم. از تجربه هاتون میگید؟ الان اعتماد به نفستون بعد عمل خوبه یا دوس ندارین دیگه صورتاتونو؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ ماه پیش ۵۱ تومن دادم دوره نقاهتم فقط ۳روز اول سخته بعد برداشت اتل راحت میشی

بعدش راحت به کارات میرسیدی؟ مثلا درس ودانشگاهو؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
خودم عمل نکردم و خیلی دلم میخواد عمل کنمولی مامانم ۱۰ ۱۲ سال پیش عمل کرد الان خیلی قشنگه اصلا شکسته ...

چه خوبببب دلم خواس👩🏻‍🦯😂