2777
2789
عنوان

معلم رسمی

86 بازدید | 11 پست

دانشجو معلما یا معلم ها  حقوق  خالصتون بعد کسر بیمه و مالیات و... چقدره  .؟   و اینکه دبیر زیست مثلا  چند روز در هفته باید بره مدرسه ؟ میشه دو تا مدرسه بره اینجوری دو تا حقوق میگیره؟

ورودی امسال (دانشجو معلم) ۱۳ میل

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوتا حقوق کامل نمیدن دوشیفت بری

فک کنم دبیرا ۳ روز میرن یک مدرسه 

میگم میتونند برند یک مدرسه  ِغیر انتفاعی یا دولتی  دیگه اون ۲ روزشو  و خب اونجا هم یک حقوق جداگانه می‌دن دیگه مگه اینطور نیست؟

بعد از کم کردن بیمه و مالیات ۱۳ میلیون ؟

اگ خوابگاهی باشه و... ۴۵ درصد کسر

۵۵ درصدشون میدن

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

ورودی امسال (دانشجو معلم) ۱۳ میل

راضی هستی از معلمی  ؟ من هدفم دبیری زیست هست  بنظرتون بعدا پشیمون میشم ؟ چون خیلیا میگن معلمی خیلی سخته اینکه با بچها در ارتباط باشی و...

راضی هستی از معلمی ؟ من هدفم دبیری زیست هست بنظرتون بعدا پشیمون میشم ؟ چون خیلیا میگن معلمی خیلی س ...

من معلم نشدم هنوز

اما اطلاعاتم در این مورد زیاده.

علاقه نداری؟

بعد از تموم شدن درستون چقدر میشه حقوقتون ؟

ببشتر میشه

من معلم نشدم هنوزاما اطلاعاتم در این مورد زیاده.علاقه نداری؟

چرا علاقه دارم  ولی خیلی از معلم هار و میبینم راضی نیستن از شرایطشون میگند خیلی سخته و حقوقش برای اینهمه سختی کافی نیست 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز