2777
2789
عنوان

مرد مجرد هول

178 بازدید | 27 پست

مردی که توی محل کارش،کلا زیاد صحبت میکنه با همه، ارتباط میگیره 

اما با خانم ها هم مثل آقایون راحته و زیاد شوخی میکنه و باهاشون صحبت میکنه ،هوله؟

چهارچوب خاص تری برای صحبت با خانم ها نداره

به امید روزهای پر از صلح و آرامش برای ایران زمینم،سرزمین مردم آریایی💚🤍♥️🌤چو ایران نباشد تن من مباد🕊در سوگ ۳۶ هزار تن از عزیزانم🖤🦋بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه/سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه.🕊... پاینده ایران...

لزوماااا ن

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هرکی که خوش صحبته که هول نیست

هولا مشخصن از رفتاراشون

همون نگاهشون کافیه حتی حرف هم نزن میباره ازشون هول بودن

بیا این ساندیس با طعم خون رو بگیر ولی دیگه روی من ریپ نزن.

لزوماااا ن

چرا لزوما نه 

پس دختری که با آقایون راحت باشه ،چطوری همه چیزی پشتش میگن 

چون این اقاس هول نیس؟

به امید روزهای پر از صلح و آرامش برای ایران زمینم،سرزمین مردم آریایی💚🤍♥️🌤چو ایران نباشد تن من مباد🕊در سوگ ۳۶ هزار تن از عزیزانم🖤🦋بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه/سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه.🕊... پاینده ایران...

چرا لزوما نه پس دختری که با آقایون راحت باشه ،چطوری همه چیزی پشتش میگن چون این اقاس هول نیس؟

دخترشم همین باشه عیبی نداره

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

اگه این آقا با خانومایی که واضح با رفتارشون نشون میدن خوششون نمیاد باهاش صحبت کنن باز هم اصرار به معاشرت داره بله هوله

ولی اگه متوجه میشه چه کسی اوکی هست چه کسی نیست عادیه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چرا لزوما نه پس دختری که با آقایون راحت باشه ،چطوری همه چیزی پشتش میگن چون این اقاس هول نیس؟

معمولا خود خانما پشت سرش حرف میزنن

رفتار دختر هول هم خیلی مشخصه نسبت به دختری که فقط اجتماعی هست

اگه این آقا با خانومایی که واضح با رفتارشون نشون میدن خوششون نمیاد باهاش صحبت کنن باز هم اصرار به مع ...

کلا شوخی میکنه با همه ،کلا ارتباط برقرار کردن زیاد 

ببینید شوخی ارتباط برقرار کردن با خنده منظورم هست 

صحبت خالی که اشکالی نداره دارن صحبت میکنن دیگه🫤

خب همکارای دیگش خیلی با همه سر سنگین و محترمن فقط این آقا با همه شوخی میکنه 

هرکی که خوش صحبته که هول نیستهولا مشخصن از رفتاراشونهمون نگاهشون کافیه حتی حرف هم نزن میباره ازشون ه ...

مثلا رفتارشون چطوریه توی محل کار

کلا شوخی میکنه با همه ،کلا ارتباط برقرار کردن زیاد ببینید شوخی ارتباط برقرار کردن با خنده منظورم هست

اگه بی تفاوت باشین نسبت به شوخیش بازم ادامه میده یا دیگه باهاتون شوخی نمیکنه 

مرز هول و عادی دقیقا همین جاست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
معمولا خود خانما پشت سرش حرف میزننرفتار دختر هول هم خیلی مشخصه نسبت به دختری که فقط اجتماعی هست

ی رفتار میگی ازش؟