2777
2789
عنوان

میشه بیاین

69 بازدید | 13 پست

خیلی ناراحتم قلبم درد می کنه همه اطرافیانم دارند امسال می رن دانشگاه ولی من قراره پشت بمونم مثلا یکی از اشنا هامون تجربی بود  دیروز روانشناسی ثبت نام کرد بعد  می ره می گرده. خانواده ام همش می گردن من تنها می مونم خونه درس می خونم دلم می گیره قلبم اصلا له میشه منم امسال شیمی محض با ازمون. دانشگاه ازاد قبول شدم ولی خانواده ام اجازه ندادن برم تو رو خدا یه چیزی بگین حالم خوب شههه😔

منم همینم ولی از فردا دوباره میخام شروع کنم پر قدررررت باید واسه آیندم بجنگم باییییید تو اگه دوست داری از همین فردا ک نقد تر نیست شروع کن

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر قراره بشینی فکر الکی کنی برو شیمی 

خودتو آروم کن 

بگو موندم که تلاش کنم و نتیجه بهتر بسازم نه وقتمو حروم کنم 

وقتی خانواده ات پشتتن دیگه به چی فکر میکنی 

مهم نتیجه است 

پنج دقیقه هم ۵ دقیق است

برنامه ریزی کن درس بخون کنارش ی تفریحم داشته باش مغزت یکسر درگیر کتاب نباشه استراحتی بهش بده ۵ روز بخون ی روز تفریح 

انشالله ی رشته خوب ی دانشگاه خوب ی شهر خوب قبول میشی چشم روی هم بذاری سال تموم شده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم همینم ولی از فردا دوباره میخام شروع کنم پر قدررررت باید واسه آیندم بجنگم باییییید تو اگه دوست دا ...

خیلی قلبم  درد می کنه من از. شهریور دارم می خونم ولی  از وقتی همه دارند ثبت نام می کنن درس خوندن برام سخت شده

خیلی قلبم درد می کنه من از. شهریور دارم می خونم ولی از وقتی همه دارند ثبت نام می کنن درس خوندن برا ...

بخدا منم همین بودم کاش میشد همه باهم ی گروه میشدیم دقیق برنامه ریزی میکردیم🥲🥲

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺