2777
2789

خانوما من مجبورم با یکی از اعضای خانوادم قطع رابطه کنم به دلایلی که واقعا نمیشه گفت...فقط اینو بگم سم خالص هستن و همیشه برام از لحاظ فکری درگیری و ناراحتی اعصاب ایجاد میکنن .بخاطر آرامش فکریم مجبورم رابطه رو تموم کنم...الان موندم شوهرم بپرسه چرا چی بگم؟میترسم واقعیتو بگم بعدا پررو شه و طعنه بزنه چون رابطه خودش و خانوادش خیلی خوبه..نمیتونم واقعیتو بگم بهم بگید چیکار کنم لطفا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید سر بسته کمی توضیح بدی ،اما کاملا مساله رو باز نکن برای همسرت 

منم دارم ازین داستان ها 

اگه بیشتر توضیح خواست از سر باز کن ،یجورایی بپیچون 

یوقتایی ارتباط با  افراد خونواده به جای داشتن حس مثبت ،بار منفی بیشتر داره 

باعث بوجود اومدن افکار منفی و حال بد شدن میشن ....چاره فقط قطع ارتباطه

باید سر بسته کمی توضیح بدی ،اما کاملا مساله رو باز نکن برای همسرت منم دارم ازین داستان ها اگه بیشتر ...

من ۰۱۰ درصد باید بصورت مادام العمر قطع رابطه کنم .مثلا دیگه عید و فلان دیگه نباید حتی برم...و نمیدونم به شوهرم بگم موضوع چی بوده که در این حد مجبورم رابطه رو قطع کنم...به مادرم گفتم فقط مگه یکی مون یعنی یا من یا اون عضو از خانواده بمیریم که دوباره دیداری اتفاق بیفته.در این حده موضوع 

من ۰۱۰ درصد باید بصورت مادام العمر قطع رابطه کنم .مثلا دیگه عید و فلان دیگه نباید حتی برم...و نمیدون ...

متوجه شدم عزیزم 

متاسفانه ما هم داریم تو خونواده 

کاملا درکت میکنم چی میگی 

یا سربسته یچیزایی به همسرت بگو ،یا مجبوری دروغ مصلحتی بگی 

توضیح بیشتر نده ،ببین مجبوری باید یه حرکت بزنی 

مثلا بگو فلانی هم راغبه قطع ارتباط کنیم ،نمیخواد به همسر دیگه خیلی پیش بینی عید و اینا رو بگی 

اونموقع هم به نوعی میپیچونی 

عادت میکنید .....

اگه مجبوری که واقعا قطع رابطه کنی ،باید همینطوری بری جلو