2777
2789
عنوان

سریال شغال😐😐😐

633 بازدید | 11 پست

چرا تو‌این قسمته فریبا دوست نیلوفر میخواست وکیله رو‌بکشه😐😐😐اسلحه رو گرفت سمتش.

بعد ک وکیله برگشت سمتش پشیمون شد

اکانت دست من نبوده دوزتانننن من از اواسط دی ماه 404 صاحب این اک شودم🐣🍓

وای ندیدم یعنی اونم خائنه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ندیدی وقتی گوشی نیلوفرو گرفت که شماره شمس رو برداره، شماره شمس تو گوشی فریبا سیو بود خودشم کنارش قلب ...

وای نهههه دقت نکردمممم

شمس کیه اصن

اون یارو مگه نیک تاج نبود؟؟؟

اهاااااا

چون داشتن راجب نیک تاج حرف میزدن که این بلارو سر نیلوفر اورده. 

بعد که فریبا گفت شمارشو بده، نیلوفر گوشیشو داد، اسم مخاطب بشیر بود، بعد که فریبا داشت شماره رو تو گوشی خودش مینوشت، به عنوان سیو شده ها اورد با قلب قرمز. 

بنظر من اونم با نیک تاج بوده و حالا میخوان اون وکیله رو از بین ببرن، همونطور که نیلو رو از بین بردن... 

ولی خب فریبا خودش فعلا مهره ست

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

چون داشتن راجب نیک تاج حرف میزدن که این بلارو سر نیلوفر اورده. بعد که فریبا گفت شمارشو بده، نیلوفر گ ...

اره دقیقااااا من اصن ب این دقت نکردم

چون داشتن راجب نیک تاج حرف میزدن که این بلارو سر نیلوفر اورده. بعد که فریبا گفت شمارشو بده، نیلوفر گ ...

بنظرت آخرش چی میشه کلا۱۵قسمت داره اخراشه ها ولی هیچی هنوز معلوم نیس ینی آوا باکی ازدواج میکنهه سیاوش چی میشه

بنظرت آخرش چی میشه کلا۱۵قسمت داره اخراشه ها ولی هیچی هنوز معلوم نیس ینی آوا باکی ازدواج میکنهه سیاوش ...

شاید فصل دوم داره 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .