2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

74 بازدید | 16 پست

دوستان کسی تنبلی تخمدان داشته خوب شده باشه

روانی شدم از دست جوشای صورتم

پریودیم هم منظم نیست میتونم بگم بعضی وقتا چند ماهیی نمیشم

ی مدت دارو میخورم خوبم 

دورش تموم میشه

دوباره جوش هام شروع میشه

پریود نمیشم

میترسم یک روزی ازدواج کنم بچه دار نشم

دارم روانی میشم از بس که بهش فکر میکنم 

هر کار میکنم هیچ فایده ای نداره

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15194365&slug=اصلاح-سبک-به-روش-خانوم-فلوراتاجیک&postId=393443254

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی داشتم کلا سالی دوبار هم پریود نمی شدم ازدواج کردم دوتا هم بچه دارم الانم پریودیم مرتب شده 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نگران بچه دار شدن نباش ولی از الان ورزش کن. ورزش و کاهش وزن فقط جوابه نه دارو

هفته ای سه روز ورزش میکنم

ورزش منظم

وزنم هم قبلاً لاغر تر بودم الان اوکیم‌ اصلا چاق نیستم

خیلی دارو خوردم تا الان هم برای جوشهام

هم برای منظم شدنش

الان که تو آستانه ازدواج هستم دقیقا صورتم پر جوش شده و پریود هم نشدم

میترسم بعدا بچه دار نشم

فقط قرص روم جواب بود مرتب میخوردم برا پریود ب موقع و جلوگیری همزمان دوتاش یه مدت یوگا کار کردمتقریبا ...

پس یعنی نازا نیستم؟

پس یعنی نازا نیستم؟

نه بابا نازایی چی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

هفته ای سه روز ورزش میکنمورزش منظموزنم هم قبلاً لاغر تر بودم الان اوکیم‌ اصلا چاق نیستمخیلی دارو خور ...

من تا حالا یادم نمیاد هیچوقت بدون دارو پریود شده باشم ولی الان بچه سوم رو بدون خوردن حتی ی دونه قرص باردارم پس اصلا نگران بارداری نباش

به همین روشت ادامه بده ورزش رو هم هر روزه انجام بده حتی شده نیم ساعت. خوردن هله هوله و شیرینی و قند هم که میدونی ممنوعه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا نازایی چی

واییی خداروشکر انقد چند روزیه ناراحتم 

چون سه ماه قبل دارم خوردم ک‌پریودم منظم شه و الان هنوز نشدم 

نه بابا چه حرفیه حالا اگ مجردی ک اوووه خیلی وقت داری از همین الان ورزش کن ولی مرتب سرسال درست میشی ا ...

خداروشکر مرسی عزیزم

من تا حالا یادم نمیاد هیچوقت بدون دارو پریود شده باشم ولی الان بچه سوم رو بدون خوردن حتی ی دونه قرص ...

چقدر ناراحت بودم واسه این پریود نشدنم که بعداً بچه دار نشم

مرسیییی خیلی امیدوارم کردی 🥲