2777
2789
عنوان

یه سوال شرعی

85 بازدید | 9 پست

من برای آشتی با شوهرم شرط گذاشتم اونم گفت باشه بعد اونم دستم را گفت بذارم رو قرآن قسم بخورم که حرف طلاق نزنم 

حالا بعد دو روز اونم برام شرط گذاشته میگه باید مهریه را ببخشی به نظرتون اگه شرایط جوری شد که من طلاق بگیرم گناه کردم؟ اخه دستم را گذاشتم رو قرآن

چیکار کنم 

خدایااا شکرت❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برای پاسخ سوالتون میتونین از اپلیکیشن پاسخگو استفاده کنین و اونجا از کارشناس مربوط بپرسین

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

😂😂😂😂 ای دختر ساده احمق

اونم خوب بلده اذیتت کنه بعد دست و پاتو توی ازدواج بند کنه که نتونی بری

اصلا مهریه رو نبخش

طلاقتم هر وقت لارم بود بگیر اگر چیزی شد با من

ذکر کن بگو گناهش گردن الهام

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی