2777
2789
عنوان

میایین درباره امام زمان حرف بزنیم (با رعایت احترام) 🌱💓🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 18245 بازدید | 954 پست
شما هم دلتون پاکه عزیزم 💖التماس دعا دارم 🤲

لطف دارین شما به شرط لیاقت چشم💞

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان ک اینجایی گلم یعنی یار امام زمانی یعنی بهت نظر کردن و بیشتر از اون چیزی ک فکر کنی بهت محبت دارن ...

خداروشکر جدا خوشحالم که این تاپیک رو دیدم😍❤

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

انقد مهربونه که حد نداره 💚

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
یه سوال داشتم میگن ظهور اول تو دلها اتفاق میفته تو دلهاتون اتفاق افتاد؟ احساس می‌کنید؟

آره 

هیچ روز زندگیم بدون یاد امام زمانم نگذشته

نمیدونم میشه گفت ظهور یا نه🥹

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
قبول باشه ازت دختر خوب خوش ب سعادتت عزیزم ببین چقدر دوستت داره که صدات کرده 🌷😍برای منم دعا کن قشنگ ...

مهربونم میشه برای من و عزیزام دعا کنین؟

خیلی دلم میخواد با امام زمان عج رفیق بشم ولی بلد نیستم حس می کنم دوستم ندارن و از خدا خیلی دور شدم 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

سلامتی و ظهور آقا امام زمان عجصلوات.....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚

عاقبت بخیر باشید 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

تعداد بازدید و تعداد پست هارو ببینید 😍

چقدر قشنگ ۳۱۳ 🥰

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

برای ظهور اقا امام زمان اگر برایتان مقدوره یک صلوات بفرستید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه