2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیابت نگرفتی؟

چرا دیابت بگیرم!؟؟ من همیشه ۷۲ کیلو بودم پارسال عروسی برادرم بود خودم رو با رژیم لاغر کردم. شش ماه هم فیت موندم رعایت میکردم بعد عید دیگه رعایت نکردم تابستون هر روز بستنی و خوشمزه جات خورم اضافه وزنم برگشت

چاقی باعث دیابت نمیدونی

چاقی باعث دیابت میتونه باشه  ولی لزوما هر چاقی دیالت نداره. همان طوری که میگن بی تحرکی و ورزش نکردن بد هست ولی لزوما افرادی که ورزش نمیکنند بیمار نیستن. اطلاعاتت در مورد دیابت سطحی هست

چاقی باعث دیابت میتونه باشه ولی لزوما هر چاقی دیالت نداره. همان طوری که میگن بی تحرکی و ورزش نکردن ...

من گفتم حتما می گیری? چاقی خودش باعث بیماری هست و دیابت افرادهای چاق خیلی بیشتر تو خطر دیابتن شماهم امکان گرفتنت زیاد بابت وزن بشدت بالاتون

من گفتم حتما می گیری? چاقی خودش باعث بیماری هست و دیابت افرادهای چاق خیلی بیشتر تو خطر دیابتن شماهم ...

عزیزم حتما روانشناس برید شما مشکل دارین. من هم علم ش رو دارم و هم سواد ورزشی و تغذیه دارم. نگران من نباش

عزیزم حتما روانشناس برید شما مشکل دارین. من هم علم ش رو دارم و هم سواد ورزشی و تغذیه دارم. نگران من ...

اونی که نیاز داره به رمان روانی شمای نه من چرا بهت بر خورد من اصلا نگران شما نیستم اخه کی هستی نگرانت باشم خب جلو شکمتو بگیر اندازه گاو شدی بهت بر نخوره🤣🤣🤣

برا قد ۱۷۵ وزن ۷۰. ۷۲ بالانیست. مخصوصا اگر درصد عضلات بالا باشه. سطح ادبیاتتان بسیار سخیف هست.

حالا هرچی کسی هم چیزی گفت بهتون برا خودتون گفت که اینجوری گارد می گیرید دعوای هستین خدا به ادمهای اطرافتون رحم کنه مشخص خانوادگی در گیر بیماری روحی هستین همش با مردم سر جنگ دارید حتما توی محیط نا سالمی بزرگ‌شدید