من خونه پدر شوهرم هستم یعنی تو ی اتاق تو حیاط ک خیلی کوچیکه ب اندازه سه در چهار ک ب اندازه ۶متری جا برای نشستن نیست شوهرم اذیت میکنه خیلی تاپیکهای قبل رو بخونین می فهمیم خانوادش دخالت شدید دارن دیگ ارزش برام نمیزارن از اول اینطوری بود اگ بدم میتونه تمکین بگیره بنظرتون آخه خونه نیست ک اتاق ک حمام ندارم دستشویی نداره یدونه مشترکا ک انگاره خرابه هست آب گرم تو خونه ندارم
دادخواست عدم تمکین هم بده الکی ک نیست زارت حکم بدن میری میگی به این علت
اما اول اقدام قانونی نکردم ببینم خودش میفهمه زندگیمو دوست داشتم نمیخواستم کار به دادگاه بکشه
یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
بهرحال این اتاق ک برات سوال بود مسکن مستقله بنظرم نه حساب نمیشه
یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
مبترسم خیلی مترسم نرمال اگ خوندین دیدن چیکارا کرده
اگه خ میترسیدی الان دو پا قرض میکردی بری..