2777
2789
عنوان

راهنمایی با سلیقه ها برای جهیزیه

289 بازدید | 24 پست

دوستان عزیز و با سلیقه من میشه لطفا راهنماییم کنید ،به نظرتون بهترین انتخاب رنگ برای سرویس آشپزخانه و پذیرایی چیه؟ از تجربیات خودتون بگین ممنون میشم 😗😙😚

من مجردم ولی فانتزیم کلا اینکه واسه اشپزخونم سفید کابینت بزنم با پرده و فرش رنگ و وارنگ 

اتاق خوابمم صولتی ملیح 

حالمم میخوام خاکستری بزنم یا شایدم سفید مشکی 

هی خدا😩

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

من كل آشپزخونم تركيب سفيد و قرمز هست وسيله هاي برقي سفيد هست پاسماوري و نمكدونو ادويه سفيد قرمز قابلمه هاي سراميكم سفيد قرمز هست

پذيرائي تركيب گلبهي فندوقي و كرم هست الان كه ٣ سال گذشته هنوزم دوسشون دارم و دلمو نزده

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجردم ولی فانتزیم کلا اینکه واسه اشپزخونم سفید کابینت بزنم با پرده و فرش رنگ و وارنگ  اتاق ...

عزیزم ..ایشالا همینارو ست میکنی برای خونت خیلی ام عالی ممنونم

من كل آشپزخونم تركيب سفيد و قرمز هست وسيله هاي برقي سفيد هست پاسماوري و نمكدونو ادويه سفيد قرمز قابل ...

ممنونم .یه سوال میگن وسایل برقی سفید بعد یه مدت زرد میشه درسته؟

ممنونم .یه سوال میگن وسایل برقی سفید بعد یه مدت زرد میشه درسته؟

مال كه نشده مثل روز اوله خودتونم بايد نذاريد لكه اي روش قديمي شه مامانم حدود ١٠ ساله وسيله هاي سفيد داره هيچي نشده

زياد موافق سيلور نيستم هم خط ميفته هم تميز كردنش سختخ

مال كه نشده مثل روز اوله خودتونم بايد نذاريد لكه اي روش قديمي شه مامانم حدود ١٠ ساله وسيله هاي سفيد ...

آهان ...میشه راجع به مارک هایی که راضی هستید هم راهنمایی کنید عزیزم

من ٣ماهه عروسي كردم 

حال و اتاق خاب طلايي 

اشپز خونه سفيد 

به نظرم رنگ سفيد هيچ وقت از مد نميزه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

مارك وسيله هامم الجيه اكثرش فقط گازم چون سفيد نداشت الجي سيلوره اما كاش سفد بود همش لك ميشه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
 آهان ...میشه راجع به مارک هایی که راضی هستید هم راهنمایی کنید عزیزم

يخچال لباسشويي تلويزيون طرفشويي سولار ال جي گرفتم همشون خوبن و راضيم فقط ظرفشوييش واسه مناطقي كه آب خوبيندارن خوب نيست لكه آب ميمونه كه فقط بخاطر آبه

اتو چرخ گوشت غذاياز آبميوه گيري جارو برقي پاناسونيك گرفم كه خيلي خوبن ولي حتما اصلش باشه

چيپاس فلر 

پلوپز فيليپس

چاي ساز يه مارك كه معروف نيس الان يادم نيس

از همشون راضي هستم

بازم كمكي بود در خدمتم 

به نظرتون اگه دو رنگ باشه آشپزخانه خیلی درهم برهم میشه؟

به لحاظ ذاتش اشپز خونه همين جوريش درهمه 

من دوست ندارم

يخچال لباسشويي تلويزيون طرفشويي سولار ال جي گرفتم همشون خوبن و راضيم فقط ظرفشوييش واسه مناطقي كه آب ...

فدات شم عزیزی...خیلی ممنونم مبارکت باشه .فقط چطور میشه از اصل بودنش مصمعن شد ؟اینها همشون سفیدن؟