2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره تکون بخورم

409 بازدید | 16 پست

خوابه منم گشنمه باردارم قرص تیروئیدم تموم شده و باید ناشتا بخورم بعد نماز صبحم خوابم نبرد تا از تخت میام پایین صدام میزنه نرو بیا پیشم بری خوابم نمیبره انگار استرس میگیره ! 

از چیه بنظرتون ؟! براتون پیش اومده ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست داره 😍 ولی گشنه نگه ندار خودتو منم سریع ضعف میرم 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه قرص تیروئید ندارم باید بخره بخورم نیم ساعت بعدش تازه چیزی بخورم

عزیزم بیدارش کن بگو حالم بده میشه لطفا قرصمو بخری 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نه بابا پشتشو کرده خوابیده مزه کجا بود فقط نمیذاره من جم بخورم

پس پاشو برو یچی بخور بگو گشنمه فشارم افتاد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عزیزم بیدارش کن بگو حالم بده میشه لطفا قرصمو بخری

شررره بیدارش کنم تا یه هفته میخواد تلافی کنه یا گیر بده چرا خواب داداشات برات مهمه میگی بوق نزن تو کوچه و ... بعد منو نمیذاری بخوابم و ... 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر منم همینه انگار بچه شیری هسباید کنارش بخوابم تا خواب بره🤦‍♀️بلند شو برم هم میگه تو رفتی من دیگ ...

این اصلا اینطوری نبود 

آخرین بار ک دعوا کردیم فکر کرد بریدم ازش از اون ب بعد اینطوری شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40