2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای فهمیدن و اینا اوکیم ولی از رسم و اینجور چیزا میترسم بعد بازار کارش چطوره ؟

عزیزم  یاد میگیری  از اینا نترس

بازار کارش هم بستگی به خودت داره پسر خاله من خوند ولش کرد و معتقد بود بازار کار نداره

ولی دختر داییم خوند و از دبیرستان نقشه ها و طراحی هاش رو میفروخت و الان که سال سوم معماری هست کلی در آمد داره

دختر داییت از اول رسم و ایناش خوب بود وقتی وارد دانشگاه شد؟

چون رشته دبیرستانش هم معماری بود اره تو ۳ سال خیلی خوب شده بود

ولی میگفت همکلاسی هایی داشتم با رشته های دیگه اومده بودن و با تمرین بعد گذشت ۱ ترم اینا خیلی کارشون خوب شد

چون رشته دبیرستانش هم معماری بود اره تو ۳ سال خیلی خوب شده بودولی میگفت همکلاسی هایی داشتم با رشته ه ...

من مهندسی شیمی قبول شدم ولی گفتم نرم بمونم بهمن یه رشته دیگه رو انتخاب کنم که بازار کارش کمی بهتر باشه 

مهندسی شیمی هم خوبه ولی سخته نمیتونی بمونی پشت کنکور؟رشته ات چی بود؟

رشته ام تجربی بود 

دو سال پشت کنکور بودم ولی کم کاری کردم واقعا تلاش خودمو نکردم اما واقعا هم بخوام بگم پتانسیل شو دارم نمی‌دونم دو دلم از یه طرف میگم بمونم یک سال دیگه از یه طرف میگم اگه کم کاری کردم بهمن برم انتخاب رشته