2777
2789
عنوان

دانشگاه 😭

252 بازدید | 28 پست

من ازاد بدون کنکور ثبت نام کردم

تو انتخاب رشتع چون دیپلم نداشتم تاریخ اخذ مدرک رو زدم ۳۱ شهریور

اما موقع ثبت نام غیرحضوری ک تو سایت بود چون گواهی موقت داشتم تاریخ گواهی موقت رو زدم ینی تاریخ اخذ مدرک دیپلم رو زدم ۱۶ شهریور

همچنان دیپلم ندارم و با گواهی‌موقت ثبت نام کردم 

حالا ممکنه سر این مغایرت بخورم؟

از دانشگاه پرسیدم گفتن مشکلی نداره اما من بازم نگرانم

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

نه دیگه مشکل نداره اما مشکل اصلی معدله درست وارد شده یا نه اگه اشتباه وارد شده باید بری اموزش که با بالادستی ها صحبت کنه برات

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه دیگه مشکل نداره اما مشکل اصلی معدله درست وارد شده یا نه اگه اشتباه وارد شده باید بری اموزش که با ...

معدلم اوکیه 

نگران تاریخم ک تو دوتا سایت دوتا تاریخ متفاوت زدم میترسم مغایرت بخورم اخراج بشم😭

دانشگاه آزاد همه جوره میپذیره!

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

معدلم اوکیه نگران تاریخم ک تو دوتا سایت دوتا تاریخ متفاوت زدم میترسم مغایرت بخورم اخراج بشم😭

خداروشکر 

خود کادر گفتن مشکل نیست دیگه

خداروشکر خود کادر گفتن مشکل نیست دیگه

شما تاحالا شنیدین بخاطر مغایرت تاریخ اخذ دیپلم کسی اخراج شه؟ تو گوگل ک چیزی نمیاره همش راجب مغایرت معدله 

شما تاحالا شنیدین بخاطر مغایرت تاریخ اخذ دیپلم کسی اخراج شه؟ تو گوگل ک چیزی نمیاره همش راجب مغایرت م ...

نه نشنیدم 

برای مغایرت معدل دیدم که مسئول آموزش گفت بعدا حلش میکنم باید با بالا دستی ها صحبت کنم 

نه نشنیدم برای مغایرت معدل دیدم که مسئول آموزش گفت بعدا حلش میکنم باید با بالا دستی ها صحبت کنم

مرسی عزیزم دعاکن برام مشکلی پیش نیاذ

عزیزم هیچی نمیشه. خود دانشگاه هم گفته مشکلی نیستبرای همچین چیزی اخراج نمیکنن

عزیزم شما دانشجوی؟  تو اطرافتون دیدین بخاطر همچین مغایرتی اخراج شن؟

من بخاطر مغایرت معدل دیدم اما تاریخ نه 

خيلی نگرانم میترسم اخراج شم

عزیزم شما دانشجوی؟ تو اطرافتون دیدین بخاطر همچین مغایرتی اخراج شن؟من بخاطر مغایرت معدل دیدم اما تار ...

بله دانشجوام

نهایتا بهت پیام میدن میگن مدارکت نقص داره یا مشکل داره. بیار بررسی کنیم

بعدا هم باید اصل دیپلپتو تحویل بدی خودشون متوجه میشن. بابت این چیزای کوچیک کسی اخراج نمیشه مخصوصا که دانشگاه آزاده