2777
2789
عنوان

چ جنتلمن

203 بازدید | 19 پست

دیروز یه نفر تو تاکسی کرایمو حساب کرد 

داشتم برمیگشتم خونه اتفاقی با این اقا ( تو محل ما زندگی میکنه و چندین بار همو دیدیم ولی در اون حد نیست که سلام و احوال پرسی کنیم  ) 

سوار تاکسی شدم و منتظر بودم مسافربیاد 

که دیدم این اقا ام اومد سوار شد دوتا مسافر دیگه ام یه اقاو یه خانوم بودن 

اون دونفر که زن و شوهر بودن قبل از اینکه به ایستگاه برسیم  پیاده شدن 

هنوز به ایستگاه نرسیده بودیم که کرایه دونفر که 80 تومن میشه رو در اورد و سمت راننده گرفت و گفت دو نفریم 

کلی تعارف کردم که خودم حساب میکنم و...  ولی قبول نکرد و حساب کرد از کارش خوشم اومد 

گر تو گرفتارم کنی من با گرفتاری خوشم داروی دردم گر تویی در اوج بیماری خوشم.. 🫀💍

این داستان تکراری چرا

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بودم خودمو شرحه شرحه میکردم و پولشو میدادم

😂😂

خوشم اومد از کارش جنتلمن بازیه 

انصافا خیلی میچسبه. دم ایشونم گرم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

انصافا خیلی میچسبه. دم ایشونم گرم.

اره خداییی

مسئله اون 40 تومن کرایه نیست اون ادب و احترامییه که این اقا داشت 

کی گفته بود این داستانو؟

یکی دیگه م اینطور براش اتفاق افتاد 

کلا آدما مخصوصا مردارو جدی نگیرید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اره خدایییمسئله اون 40 تومن کرایه نیست اون ادب و احترامییه که این اقا داشت

اره خب.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

زیاد رو جنتلمن بودن مردا حساب نکن ،،،،اگه جفتتون مجردید عیب نداره حالا😂😂

من ک مجردم اونم فک کنم مجرد باشه. 

حالا نرفتم بگیرمش که کلا گفتم خوشم اومد از کارش 

یکی دیگه م اینطور براش اتفاق افتاد کلا آدما مخصوصا مردارو جدی نگیرید

میگم که حالا نرفتم باهاش ازدواج کنم ک کلی گفتم کارش قشنگ بود