2777
2789
عنوان

راهکار بدید

59 بازدید | 3 پست

خانوما واسه خواهرم خواستگار خوبی اومده و فامیل نیست غریبه هست ، بابام مخالف هست چون میگه دلم میخواد به فامیل بده این خواهرمو اما حقیقتا موردی از فامیل نیست که خواهرم نظرش روش باشه حتی یک درصد ، چجوری بابامو راضی کنیم شوهرش بده به همین کیس؟ 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

بگید بذاره بیان حداقل

چه کار زشتی که کسی دیگه ای تصمیم بگیره برای آدم

مستقیم به باباتون بگید ۱۰۰ سال هم بگذره من هیچوقت حاظر به ازدواج با فامیل نمیشم چون ازدواج بدون علاقه دو سال بعد منجر به طلاق میشه 

بگید بذاره بیان حداقلچه کار زشتی که کسی دیگه ای تصمیم بگیره برای آدممستقیم به باباتون بگید ۱۰۰ سال ه ...

اومدن خواستگاریش با خانواده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگید بذاره بیان حداقلچه کار زشتی که کسی دیگه ای تصمیم بگیره برای آدممستقیم به باباتون بگید ۱۰۰ سال ه ...

من دیروز رفتم خونه بابام 

استدلال بابام این بود که فامیل هوای خواهرت رو داره یعنی بهش ظلم نمیکنن وقتی عروس فامیل بشه ،فامیل هوادار فامیل هست و از این حرفا ،در حالی که زیاد داشتیم طلاقی و ازدواج فامیلی که یه سال نکشیده بخاطر دخالت خانواده ها