2821
2789
عنوان

کسی بیدار

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 85 پست
😑بعضیا کلا مریضن تو سایتم زیادن ولش کن به امون خدا دفعه بعدی تو جمع بگو ماشالله از وقتی طلاق گرفتی ...

اینقدر یک دست دادن ساده تو فامیل شما عجیبه یا اینقدر مردهای هولی دارید که با یک دست دادن عنان از کف میدن؟؟

استارتر این موضوع رو باز نکنی و کش ندی ها 

همسرت قبل از شما ایشون رو می‌شناخته ، اگر تمایل به ارتباط داشت انجام میداد ، خودت واسش حساسیت و توجه ایجاد نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر یک دست دادن ساده تو فامیل شما عجیبه یا اینقدر مردهای هولی دارید که با یک دست دادن عنان از کف ...

نه کف نداد 

من خیلی برام ناراحت کننده چون ما همچین چیزی تو خانوادمون نداریم ولی خواهرشوهرام این مدلین 

دقیقا میدونی از چی لجم میگیره از اینکه منو می ببینه چرا بدتر میکنه

تو رو میبینه بدتر می‌کنه یعنی چی 

وقتی نیستی چه میدونی چه رفتاری داره که میگی وقتی هستی بد تره 

اعتماد به نفس نداری ها 

طرف مادرش فوت شده واقعا فکر می‌کنی از دست دادن با دخترخاله حالی به حالی میشه ؟؟؟؟

ارع سلام علیک کن باهاش بعد شلنگو بگیر روش هرچی از دهنت در اومد بگو😂😂😂چه صبری داری قطع ارتباط کنید ...

رف امد نداریم ولی چون فامیلیم تو همه مراسم هست

نه کف نداد من خیلی برام ناراحت کننده چون ما همچین چیزی تو خانوادمون نداریم ولی خواهرشوهرام این مدلین

واسه اونها عادیه 

عقل داشته باش 

من با همسرم روبوسی کنند هم ناراحت نمیشم 

چه اهمیتی داره .

همسر شماست 

خیالت راحت 

و اینکه اعتماد به نفس داشته باشی بد نیست 

اینقدر یک دست دادن ساده تو فامیل شما عجیبه یا اینقدر مردهای هولی دارید که با یک دست دادن عنان از کف ...

😂

ببخشید عزیزم ولی قبل حرف زدن یکم حرفو تو دهنت بچرخون مزه مزه کن بعد کامنتش کن

من داشتم به حالت طنز خنده حرف میزدم

ولی خب وقتی استارتر دوس نداره من کاری از دستم برنمیاد نمیتونم براش فتوا بپیچم که اوپن ماین باشید هرکسی از لحاظ فرهنگی و اجتماعی فرق میکنه یسریا خیلی مقید هستن یسریا عادیه براشون 

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

تو رو میبینه بدتر می‌کنه یعنی چی وقتی نیستی چه میدونی چه رفتاری داره که میگی وقتی هستی بد تره اعتماد ...

نه عزیزم بحث حالی ب حالی نیست بحث اینکه چرا میخوان انگاری حرص منو دربیارن نگاه میکنن توصورت من لبخند بزنن

خوب وارد مجلس شدم طرف رو صندلی نشسته ولی همینکه من رفتم بلند شد از صندلی رفت جوری وایساد که شوهر منو ببینه

بنظر من منظور بدی نداره مادرشوهرم فوت شده بود جاریم برادرشوهرمو بوسید الان مثلا بگیم منظوری داشته

خوب چون تو این چندسال ندیده بودم جای تعجب داشت