2821
2789
عنوان

کسی بیدار

529 بازدید | 85 پست

سلام دوستان من تو دوران عقدم ومادرشوهرم فوت کرد و دختردایی همسرم روز تشیع جنازه همسرم اومد ب همسرم دست داد ومن رومو برگردوندم دیدم میخواد روبوسی کنه و همسرم تو چشمام من نگاه کرد روشو بگردون شوهرم گفت بخدا من نفهمیدم جواب دستشو دادم واین خانوم تا منو می ببینی همش میخواد جلب تو جه کنه یک جورای یامن حساس شدم اعصابم ریخته بهم نمیدونم چکارکنم  واین هم بگم دختردایی شوهرم شوهرش فوت  شده و دوتا بچه داره و چهارسال از شوهرم بزرگتر بنظرتون جدا بشم اصلا نمیتونم از فکرم بیرون نمیره  بعدشوهرم .گاهی این موضوع خودش میندازه وسط و درموردش حرف میزنه نمیدونم  دلیلش چیه راهنماییم کنی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به شخصه ازاینجور رفتارا خوشم نمیاد

با همسرتون حرف بزنید بگید بااین قضیه مشکل دارید و بگید تو دیدار بعدی همسرتون رعایت کنن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

خب اینجور با همسرتون دست داده روبوسی کرده اونم با وجود اینکه میدونه متاهل هست

اره نمیدونم چرا اینکار رو کرد قصدش چیه 

میخواد بامن سلام علیک کنه امامن سلام‌نمیکنم

فامیل هرجا برم هست

پس با همسرت مطرح کن بگو من احساس بدی بهم دست میده وقتی با این خانم ارتباط میگیری اگر ارامش من برات مهم تر از فامیلته پس حتما جلوش جوری رفتار کن و بی محلی کن انگار وجود نداره

به شخصه ازاینجور رفتارا خوشم نمیادبا همسرتون حرف بزنید بگید بااین قضیه مشکل دارید و بگید تو دیدار بع ...

همسرم باهاشون سلام‌علیک نمیکنه اما دوباره امشب گفت من سلام علیک نمیکنم اگه سلام علیک کنم تو بمن نسبت بد میدی 

همسرم باهاشون سلام‌علیک نمیکنه اما دوباره امشب گفت من سلام علیک نمیکنم اگه سلام علیک کنم تو بمن نسبت ...

بگو سلام علیک موردی نداره

اگه خواست دست بده بهشون بگو متاسفم نمیتونم بهتون دست بدم خیلی محترمانه بهش بفهمونه ک حد و حدود خودشو بدونه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

2790
2823
2791
2779
2792