2789
عنوان

وسواس فکری

165 بازدید | 16 پست

من وسواس فکری شدید دارم خیلیییی شدید 

ب مامانمم میگم میگه چرا همه چی ک داری پدر و مادر خوب خونه و زندگی دانشگاه میری موفقی ولی اخه ربطی نداره حالم خیلی بده مزخرف ترین چیزا میاد تو ذهنم نمیره ک نمیره انگار یکی داره کنترلم میکنه ی دوره تراپی رفتم ولی اصلا تاثیر نداشت دیگه روم نمیشه ب مامان و بابام بگم میخوام برم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بدترین وسواسی ک دارم وسواس شک ب اعتقادات هست مک ی دوره ای کلا هیچی رو حتی خدارو قبول نداشتم تا اینکه ی کانالی پیدا کردم ک ی سری افراد شبیه من ک وسواس شک ب اعتقادات داشتن اونجا بودن و ی سری تمرین هایی بود ک کمکم کرد🥲

اون ک خیلی کمه افتضاحهههههههههخیلی خونه نشین شدم

همونه

اعتماد به نفست بره بره بالا درست می شی

دوره های هدیه رو از یوتوب ببین

من حتی بدون انجام تمریناش و فقط با دیدن ویدیوهاش بهتر شدم

اگه وقت کنم تمرینای مینی دوره فن بیانش و هم اجرا کنم

عااالی می شه

ولی تنبلی می کنم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

چند سالتونه و بیشتر به چه چیزی وسواس دارید؟

۱۹ سالمه 

از دست دادن پدر و مادرم بیشتر وقتا زمانی ک خوابن میرم نفس کشیدنشونو چک میکنم 

یا وقتی یکی یکم باهام سرد برخورد میکنه همش فک میکنم ی چیزی شده یکاری کردم از دستم ناراحته 

همین چند وقت پیش انقدر چرت و پرت فک میکردم یهو ب سرم زد نکنه من هایمن(بکارت) ندارم انقدر گریه کردم مامانم منو برد دکتر گفت سالمه سالمه خیالم راحت شد بعد چند ساعت انگار یکی بهم میگفت نکنه دکتره اشتباه کرده و هنوزم ذهنم درگیره

منم دارم و بدترین آسیب رو توی سال کنکورم بهم زر ی دوره قرص مصرف کردم و الان بهترم ولی هنوز خوب خوب ن ...

منم این حالتم از سال دوازدهم ب وجود اومده قبلش بهتر بودم

منم این حالتم از سال دوازدهم ب وجود اومده قبلش بهتر بودم

من از سال نهم زمینه وسواس داشتم منتها اولش عملی بود و بعد کم کم تبدیل شد ب فکری و بعد اعتقادی.. سال کنکور ب خاطر استرسم خیلی شدت گرفت افکارم دیگه نتونستم تحمل کنم و رفتم روانپزشک

اخی چقدر بد الان بهتری؟

اره الان خیلی خیلی بهترم چون استرسم تموم شد و مثلا بیشتر با محیط بیرون و اطرافیان درارتباطم و بیشتر بیرون میرم همه اینا تاثییر داره .. ولی پارسال ب خاطر کنکور کلا خونه بودم

وسواس عملی کامل برطرف شد

ولی وسواس فکری راستش هنوز یکم درگیر هستم ..مخصوصا همون مسائل اعتقادی هنوز اعتقاد ۱۰۰ درصدی ب خدا ندارم ولی میگم خدایا خودت میدونی دلیلش وسواسه دست خودم نیست .. و همین بهم آرامش میده و دیگه بهش فکر نمی‌کنم

میدونی دیگه وسواس فکری هرچقدر بیشتر درگیر اون موضوع بشی و هرچقدر بیشتر فکر کنی حالت بدتر میشه