2777
2789
عنوان

فیلر لب

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 26 پست
من پیش ده مرد نژاد زدمولی ناصری و یحیوی معروفترن

توپ توپ نشد 

شکلش چجوریه

راضی هستی یا نه

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم توکیلینک گفتم فیلر یه زن بود ۳ساعت داشت مسخرم میکرد میگفت فیلر یعنی عمل کنی مدل بش بدی بخو ...

چیو تنگ کنی😂

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
اصلا توپ توپ نشداردکی نشدکج و ماوج نشداصلا هم درد نداشتماه دیگه باید برم ترمیمچون بار اول فیلر زود ج ...

چند سی سی زدی

تا چند روز ورم و کبودی داره؟

یک سی سی زدمایرانی هم زدمکبود اصلا نشدولی تا سه چهار روز ورم داشتکمپرس یخ بهم داد

چقدر دادی ؟.

کدوم سمته دکترت 

من میترسم برم ترمیم دکترم تهاجمی برام زد 

حیف میشه .

برای دفعه بعد باید دکترمو عوض کنم چقدر هزینه کردی ؟

چقدر دادی ؟.کدوم سمته دکترت من میترسم برم ترمیم دکترم تهاجمی برام زد حیف میشه .برای دفعه بعد باید دک ...

چرا پیش دکترت نمیری؟

بد شده؟ چرا راضی نیستی؟