binamoneshoon مدیر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 8951 عنوان تف د ریتو | مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 93 پست نوعه 1404/07/25 | 00:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میدافه عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 601 خیر خوزستان هستم میگن لهجه منطقه ما بیشتر شبیه بختیاری هاست نه گلم لهجه تون اصلا شبیه بختیاریا نیست شبیه دهدشتیاس ولرای باغملک و یکمم رامهرمز
لوکخیلیخوششانس عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 875 نه گلم لهجه تون اصلا شبیه بختیاریا نیست شبیه دهدشتیاس ولرای باغملک و یکمم رامهرمز جدی؟ چند نفر تا حالا گفته بودن مثل بختیاریاست، من خودم تا حالا لر بختیاری ندیدم مرسی که گفتید🌹شما خودتون لر کجا هستید؟ به نانهاده دست نرسد و نهاده هر کجا هست، برسد☕
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18251 انونم د یادت روعه نمیفهمم چی نوشتی فقط همون یه کلمه رو بلدم قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
royaaa77 عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3877 باورم نیوبو چقدر لهجه یل زبون لری زیااااادن زبونل ایشا با مال ما مهلی فرق دارن انگار البته مو متوجه ... من بختیاریم زبونمون با شما فرق داره البته من حرف شما رو بهتر متوجه شدم تا اسی رو
میدافه عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 601 جدی؟ چند نفر تا حالا گفته بودن مثل بختیاریاست، من خودم تا حالا لر بختیاری ندیدم مرسی که گفتید🌹شما خ ... یاسوج ولی خوزستانم. اگه خوزستانین شما چطور بختیاری ندیدین؟ خب خیلیا به لرا میگن بختیاری شاید برا این به شما گفتن
لوکخیلیخوششانس عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 875 من بختیاریم زبونمون با شما فرق داره البته من حرف شما رو بهتر متوجه شدم تا اسی رو من بختیاری تا حالا ندیدم ولی خیلی دوستشون دارم به نانهاده دست نرسد و نهاده هر کجا هست، برسد☕
میدافه عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 601 من بختیاریم زبونمون با شما فرق داره البته من حرف شما رو بهتر متوجه شدم تا اسی رو آره شبیه ما حرف میزنه ایشون
لوکخیلیخوششانس عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 875 یاسوج ولی خوزستانم. اگه خوزستانین شما چطور بختیاری ندیدین؟ خب خیلیا به لرا میگن بختیاری شاید برا این ... نمیدونم شایدم دیدم ولی متوجه نشدم، ما بهبهان اینورا هستیم، طرف ما اکثرا بهبهانی و لرهای کهگلویه هستن حس میکنم بختیاری ها بیشتر چهارمحال هستن به نانهاده دست نرسد و نهاده هر کجا هست، برسد☕
royaaa77 عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3877 من بختیاری تا حالا ندیدم ولی خیلی دوستشون دارم عزیززززم لطف داری ♥️کجای خوزستانی من چند سالی خوزستانی بودم
لوکخیلیخوششانس عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 875 عزیززززم لطف داری ♥️کجای خوزستانی من چند سالی خوزستانی بودم قربان شما❤️اطراف بهبهان هستم به نانهاده دست نرسد و نهاده هر کجا هست، برسد☕
لوکخیلیخوششانس عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 875 عزیززززم لطف داری ♥️کجای خوزستانی من چند سالی خوزستانی بودم اگه بدونید، راسته که میگن اکثر بختیاری ها رفتن اصفهان؟ به نانهاده دست نرسد و نهاده هر کجا هست، برسد☕
royaaa77 عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3877 آره شبیه ما حرف میزنه ایشون نظرات متفاوته ولی بنظرم ما بختیاری ها زیاد لحجه نداریم
میدافه عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 601 نمیدونم شایدم دیدم ولی متوجه نشدم، ما بهبهان اینورا هستیم، طرف ما اکثرا بهبهانی و لرهای کهگلویه هستن ... هموووون . از نیوبو گفتنت متوجه وابیدم شاید بهبهانی😉
royaaa77 عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3877 قربان شما❤️اطراف بهبهان هستم سلامت باشید چطور بختیاری ندیدید خوزستان پر از بختیاریه
لوکخیلیخوششانس عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 875 هموووون . از نیوبو گفتنت متوجه وابیدم شاید بهبهانی😉 بله بله😂😂😂 به نانهاده دست نرسد و نهاده هر کجا هست، برسد☕