2777
2789

دهمم تجربی. 

مادرم دوست داشت برم انسانی, هرکی از راه میرسه میگه وای چرا تجربی گذاشتی بره فلانی رفت نشد دختر مت نشد عمرش تباهه دیگه هیجی

خانوادمم انگیزه نمیدن، مامانم همش میگه تو دیگه بزور ی پیام نور بیاری با این خوندنت تو ب هیچ جا نمیرسی, ما پول ازاد نداریم هیچیکیم نمیگریتت حالا جدی جدی نمیگه ولی خب بازم:)) 

چکار کنم؟ چرا توقع دارن منی که تازه سه هفت‌س دارم میرم دهمم روزی ده ساعت درس بخونم.؟ 

سخته خب، میگم یکم راه بیفتم اوکی شم تو درسا. 

تا میام میگم فلان نمرم اینه میگه من خو میگم ت. هیجی نمیشی با این خوندنت💔. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اهمیت نده

راه خودتو برو

الانم که تازه اول راهی نگران نباش کم کم همه چیز دستت میاد

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

اگه علاقه داری پس سخت نگیر به حرف کسایی که تو این زمینه هیچ تخصصی ندارن گوش نده الان خیلی از مشاور ها هم بدرد نمیخورن چه برسه به اینا 

دوم اینکه نیمه پرش رو ببین که پدر و مادرت حمایت نمیکنن برای اینکه روشون رو کم کنی و ثابت کنی حداقل بخاطر این خودتو نباز ، تو موقعیت خوبی هستی اتفاقا خیلیا دوست دارن برگردن عقب جای تو از همون دهم بخونن تا به علاقشون برسن ،ببین نمی‌گم سخت نیس اما اوضاع بهتر شده با معدل بالا میتونی بهترین رشته ها قبول شی فقط اگه خودت بخوای 

غرور از شخصیت میاد خودنمایی از کمبود

من از نهم به دهم خیلی افت کردم. خانوادم چیزی نمیگفتن ولی خودم ناامید شده بودم... 

مهم علاقه و هدف خودته... من وقتی رفتم تجربی یکی از اقواممون دخترش رفته بود ادبیات. بعد وقتی فهمید من رفتم تجربی بایاش گفت اوه تجربی رقابتش خیلی زیاده و ی چیزی گفت تو این مایه ها ک چیز خوبی قبول نخواهی شد... 

امسال کنکور داشتم، من فرهنگیان قبول شدم، ولی اون نشد... 

اونا فقط تصورات ذهنی خودشونو میگن، در سکوت تلاش کن. هدفاتو به کسی نگو. من تا سال دوازدهم به جز خانوادم به هیچ کسی نگفتم هدفم فرهنگیانه. زندگی خودته خودت باید تصمیم بگیری، خانواده و اطرافیان فقط میتونن مشورت بدن حالا تو میتونی گوش بدی یا ندی مسیر خودتو بری... 

ولی اگه میبینی واقعا علاقه نداری تابستون تغییر رشته بده

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱