2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله

چطوری ریختن همیشه انقدر زود میریزن؟؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

ریختن عصری

😐😐😐شما کمیته امداد هستین که انقدر زود ریختن؟؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

شما کی ریختن براتون

سلام عیزم‌. خوبین در مورد تست عرق پسرتون ی سوال داشتم اگه وقت دارین سوالمو بپرسم؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
جانم عزیزم بپرس

سلام من پسرم ۱سالشه ولی از بدو تولد زود سینش خس خس می افتاد. وزن گیریش خوبه ۱۱ونیم کیلوئه. اسهال هم نیست

خودم واسه اطمینان بردم تست عرق گرفتن ازش،بار اول خیلی طول کشید و خیلی پتو پیچش کردم،عددش شد ۱۰۰؛پزشک آزمایشگاه گفت تست تکرار بشه. یک ساعت بعدش مجدد تست گرفتن ولی خیلی پتو پیچش نکردم عددش شد ۲۲. ولی دکتر گفت چون اختلاف عددش زیاد بوده باید فردا تکرار بشه.

فرداش حموم بردمش دستشم تمیز شستم. بدون اینکه پتو بندازم تست گرفتن شد ۵۶.اونجا گفت خیالت راحت منفیه.

الاستاز مدفوعش هم ۵۸۰ بود. ب نظرتون ژنتیک بدم؟؟

اونجا ب مسئول ازمایشگاه گفتم اگه بچه خودت بود پیگیری میکردی باز؟گفت نه دیگه مطمئن باش منفیه تست عرقش

ازمایشگاه معروفی هم رفته بودم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
سلام من پسرم ۱سالشه ولی از بدو تولد زود سینش خس خس می افتاد. وزن گیریش خوبه ۱۱ونیم کیلوئه. اسهال هم ...

تست عرق همش الکیه 

من چند بار تست عرق ازش گرفتم هربار یه عددبود

بعد بچه شما علایمی نداره خس خس سینشم بخاطر آلرژبه

پسر منم از دوماهگی خس خس داشت

سرفه هاشم ازدو ونیم سالگی شروع شد هنوزم ادامه داره تو این ماهم دوبار سینش عفونت کرده