2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم نامزدت چی شد کارتون به کجا رسید

سلام گلم

هیچی والا مهریه نفقم اومده فقط حکم اصلیش باید بیاد ک اجراییش کنیم دیگه

احتمالا نفقه رو بگیرم ازش حالا با توجه ب نظر قاضی ببینم میتونم روی یکی دوسکه توافق کنم باهاش یا نه ولی هنوز بهش نگفتم توافق کنیم

خلاصه پیام داده بود که برگرد دوستت دارم بیا زندگیتو شروع کن دوباره منم گفتم شرط بازگشتم این بود ک خونه بنامم بزنی اعتماد ندارم بت. گفت تو برگرد من خونه میخرم بعدا ب نامت میزنم😂

منم گفتم اینجوری نمیشه دیگه شروع کرد دری وری گفتن ک زنی ک ۱ سال نیست باید بیاد خودشو ثابت کنه بعدا ادعا کنه گفتم من نیازی نمیبینم خودمو واسه تو اثبات کنم

پریشبم دیدم اعتراض زده ب نفقم ک نفقه ماهانه ب عهده پدرش بوده چون عقدیم نه من😂 از کاراش معلومه میخواد کلا چیزی نرسه ب من منم ریسک میبینم برگردم ببینم سرمو شیره مالیده

دیگه زنگ و پیام داره ولی من بلاکش کردم منتظر نظر وکیلم

لا ب لا حرفاش میگه خب نمیخوای سریع تر بیا توافقی تمومش کنیم خلاصه حرفاش ضدونقیضه

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

سلام گلمهیچی والا مهریه نفقم اومده فقط حکم اصلیش باید بیاد ک اجراییش کنیم دیگهاحتمالا نفقه رو بگیرم ...

والا اینا میگن توافق کنیم منظورشون اینه که کل مهرو ببخش😑

حالا بگو چنتا سکه میخوام شاید قبول کنه

ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

والا اینا میگن توافق کنیم منظورشون اینه که کل مهرو ببخش😑حالا بگو چنتا سکه میخوام شاید قبول کنهان شا ...

ممنون عزیزم

خودمم واقعا خسته شدم از کاراش

وقتی میبینی یکی حرفش یه چیز دیگست و عملش یه چیز دیگه این تناقضه ادمو دیوونه میکنه

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️