2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

اگر منظورت اینه که میشه با هات اسپات از لب تاب به اینترنت گوشی وصل شد، بله 

ولی وای فای خودش دریافت کننده هست و باید به جایی وصل بشه، چیزی به وای فای وصل نمیشه، خود ولی فای به یک عرضه کننده مثل هات اسپات وصل میشه 

اینترنت و نقطه اتصال رو روشن کن توی گوشی

وای فای لپ تاپ رو روشن کن

بعدش ازت رمز میخواد 

بزن رو نقطه اتصال محکم، رمز اونجاست

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

مرسی عزیزم

خواهش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

2790
2778
2791
2779
2792