2821
2789
عنوان

دهم تجربی

70 بازدید | 4 پست

دهم تجربی غیر دولتی هسم    معدل نهم 18 شده البته من اصلا پارسال درس نخوندم شهریور امتحاناتم دادم  چون حالم بد بود من الان    واقعا خیلی توی تحت فشارم هم اینکه حس مکنم تو کلاس خیلی عقبم. اعتماد بنفس ندارم فکر مکنم تو کلاس من اصلا ارزشی ندارم هم پیش بچه ها هم پیش معلما   اعتماد بنفس ندارم 2 جلسه هم غیبت داشتم کلی از درسام عقب افتادم از ی طرفم بخاطر همین استرس دارم دیر هم ثبت نام کرده بودم   فردا باید 8 ساعت  وقت بزارم شیمی بخونم 8 ساعت فیزیک ویدیو هستن برای همین حجمشون بیشتر هم میشن زبان هم ضعیفم یکشنبه دارم شنبه باید 8 ساعت وقت بزارم  زبان و ادبیات بخونم  امروز هم الان پا میشم   دینی و جغرافیا بخونم و   ریاضی تمرین کنم از ی طرف هم کتاب هامو ندادن  خیلی خجالت مکشم با خانوادم حرف بزنم که برام مشاوره بگیرن  یا کتاب کار بگیرن  به حدی خرج کردم توروخدا بگین چکار کنم  لطفا  از پیامم نگذرین  یکم روحیه بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز کلی راه داری 

فک نکن دیر شده 

من دوازدهمم پایه دهم و یازدهمم بدترین معدل رو گرفتم 

و الان بعد ۳ سال تازه دارم درس میخونم 

و یه تا پایه رو از زیر صفر باید شروع کنم 

تیر هم کنکور دارم 

پس کمال گرایی بزار کنار قرار نیست همچی عالی باشه 

از کم شروع کن ولی اصولی 

همین نقات ضعغت رو تبدیل به نقاط قوتت کن

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع