2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترتون حرف خیلی مفتی زده که بر استس مقدار بتا اونم توی هفته اول این نظر رو داده تا زمانی که سونوی واژینال نشدی چطور از خودش حرف میزنه 

خارج از رحمی همراه با درد و خونریزیه 

متاسفم واسه این مدرکاشون 

دوست من ۲۶ بود بتاش الان پنج ماهشه 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
دکترتون حرف خیلی مفتی زده که بر استس مقدار بتا اونم توی هفته اول این نظر رو داده تا زمانی که سونوی و ...

اخه ازوقتی گفته خارج رحمه دیونه شدم همش گریه میکنم یه ور دلم گاهی درد میگیره میگم نکنه..

یک طرف دلم درد میکنه طبیعیه

اره عزیزم طبیعیه یادم رفت بگم مبارکه😘

چهل وهشت ساعت بعد تکرار کن دوبرابر که شد خیالت راحت میشه...اصلا استرس نداشته باش حالا راه درازی در پیش داری...نی نیتم اذیت نکن😊😊

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
اخه ازوقتی گفته خارج رحمه دیونه شدم همش گریه میکنم یه ور دلم گاهی درد میگیره میگم نکنه..

منم همین حالو داشتم دوروز گریه کردم تا قلبشو دیدم مردم و زنده شدم اصلا اوائل که باید لذت مادرشدن رو حس میکردم کوفتم شد...شما این کارو نکن تا میتونی لذت ببر بخدا همش حرفه میزنن مگه قدیما اینجور استرسا بود

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...

هزاران بار اینجا دیدم استرس دادن به مادر

نفهم ها در مورد پزشکی حدس میزنن 

اول باید همه تست هارو انجام بدن مطمئن بشن بعد بگن همش بخاطر پوله که بیشتر مراجعه کنید 

دیگه دکتر نرید تا هفته هشت قلبشم تشکیل شده تا اون موقع

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

منم مثل شمام خیلی ترسیدم من۷ روز بعد موعدم گفتن مشکوکه برو دوباره بیا بعد ۴۴ شد دکتر گفت احتمالا خارج رحم یا پوچه سونو نوشت که شانس بدم تو تعطیلات افتاده 

اما من تمام علائم رو دارم خیلی میترسم

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
چه علایمی اول چندبود؟

حالت تهوع.درد سینه و تیر کشیدن زیر شکمم .تکرر ادرار 

اول رو نگفتن چنده

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍