2821
2789
عنوان

تعلیق دائم

128 بازدید | 15 پست

بچه ها نی نی یار 5 و برام تگ کنید دارم شناسایی میشم منو تعلیق کاربری دائم بزنه😭💔خودم هر کاری میکنم ابی نمیشه😐

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

تعلیق یعنی یکطرفه شدن حساب کاربری  عملا نقشی تو شناسایی شدن یا نشدن نداره

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چیکار کنم من

روزای زوج تاپیکای مهمتو  بده نی نی پاک کنه 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

تاپیک بزنم یا برم خصوصی☹️تاثیری داره؟

روزای زوج ساعت ده و نیم تا ۱۲. و ۲تا ۳ لینک تاپیکی ک میخای حذف شه رو کپی کن تو پیام خصوصی برا نی نی یار بفرست. اگه سر ساعتایی ک گفتم بفرستی حذف میکنه