2777
2789

خونم کنار خونه مامانمه تا نه روز میومد پیشمو میرفت شبام خودم بودم غیر شب اول

مادر شوهرمم میومد یه یه ساعتی سر میزد میرفت

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم خومه مادرم 20روزموندم برگشتم مادرشوهرمم عین پرنسس یساعت توبیمارستان یساعتم خونه مامانم ورفت همسایه هم هستیم 

این دومیوکه من نمیتونم برم شهرخودمون میخوام همینجابمدنم توخونه خودم به مامانم گفتم بیادپیشم بمونه درحد1هفته 

بمادرشوهرمم نمیحوام بگم چون اصلاراحت نیستم باهاش بیشترمیاداعصابموخوردمیکنه که چرافلان پوشکوگرفتب چراشیرخشک میدی وچراوچراووبشوهرمم گفتم ازالان درحددیدن نوش بیادولی واس کمک اصلا ابدا

وخدایی که بشدت کافیست

من خونه خودم راحت بودم دوس داشتم دورمم خلوت باشه

عصبی میشم یکی همش خونم باشه😁😆باز عروسمون برعکس من

دو روز خونه مامانش موند بعد اومد خونه مامانم تمام فامیلم خونه خودمون اومدن دیدنش

مامانم گف مامانش پادرد داره کناه داره

خوب کیف میکردا😆

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

زن زاءوبابددورش خلوت باشه خوب شب بیداربچه شیرمیده رسیدگی باون واقعاشلوغ باشه دوربرش اصلاخوب نیس بنظرمن همیشه هرکس بامادرخودش راحتتره طبیعیم هست یکی چندروزوایسه وبره 

بعدشم تنهاواقعاتنهایی خیلی خوبترومنظمترازمس همه چی برمیای 

وخدایی که بشدت کافیست
زن زاءوبابددورش خلوت باشه خوب شب بیداربچه شیرمیده رسیدگی باون واقعاشلوغ باشه دوربرش اصلاخوب نیس بنظر ...

منم همین فکر رو میکنم‌ولی‌نمیتونم بهش بگم تو نمون!

تازه یه بار که گفتم شاید برم شهر مادرم‌برای زایمان‌ خانوووم‌کلی اخم و تخم کرد

کلااا تو این دوران حساس شدم روی مادر شوهر شدیییید

منم همین فکر رو میکنم‌ولی‌نمیتونم بهش بگم تو نمون! تازه یه بار که گفتم شاید برم شهر مادرم‌برای زایم ...

من جات بودم فرارمبکردم خونه مامانم ولی خوب وقتی نمیتونی بری میتونی توحرفات بگی مادرم روگفتم بیادچندروزبمدنه 

بهش نگوشایدنیومداگه هم اومدخودت همه کاداتوبکن وقتی ببینه حضورش الکیه یروزمیمونه میره 

وخدایی که بشدت کافیست
من جات بودم فرارمبکردم خونه مامانم ولی خوب وقتی نمیتونی بری میتونی توحرفات بگی مادرم روگفتم بیادچندر ...

اره باید صبر کنم ببینم میاد یا نه

البته بیاد هم اذیتی نداره هااا ولی من لج کردم الکی