2777
2789
عنوان

غذاي كمكي

888 بازدید | 4 پست

دختر من پنج ماهش شده ميخوام غذاي كمكي رو شروع كنم آخه زياد ب غذا علاقه نشون ميده ب نظرتون شروع كنم يا ن؟و اگر آره چ غذاهايي اول بدم بهش چند نمونه غذا بگين لطفا بعدش ميتونم بهش آب يا پوره بعضي ميوه ها مثل سيب البته در حد كم بدم بهش؟يكم از تجربياتتون بگين ممنون ميشم

الهي نظر تو برنگردد/برگشتن روزگار سهل است❤️☺️

بهتره بذاري ٦ماهه كامل شير تنها بخوره

بعد از اون طبق كارت واكسنش غذا رو شروع كن

اول رقيق بعد كم كم غليظ كن و حجمشو زياد كن

تا يك هفته 

هر هفته يك نوع مواد غذايي اضافه كن

كه اگه به ماده اي حساسيت داره بفهمي از چيه

در اول كار بهترين چيز فرنيه كه با شير خودت درست كني

سلام عزیزم با سرال برنج بیومیل شروع کن. از سرلاک سبکتر و از شیر سنگین تره. 

اگه دوست داری کالریش بالا بره رشدش بهتر بشه توش یه پیمانه شیر خشک بریز

در انتها آب بده بهش حتما. 

سوپ ساده بپز با سه چهار قلم از این موادی که میگم .

فیله یا ران مرغ یا ماهیچه گوسفندی سیب زمینی هویج کدو سبز یا کدو تنبل شلغم لبو گشنیز جعفری نعنا دو قطره روغن زیتون یا کره دوقطره آبلیمو عصار۷ قلم گوسفند و عصاری پای مرغ

شروع کن

از هفته بعد رشته ورمیشل اضافه کن هفته بعدش عدس رو بزار جوونه بزنه اضافه کن

کلا همه حبوبات رو بزار جوونه بزنه بعد به سوپش اضافه کن مابقی رو فریز کن. 

چون نون سنگک دادی پس گندم هم دادی میتونی سمنو اصل اگه داری بدی. 

بیسکوییت اصلا نده. نه مغذیه نه مفید برعکس مواد نگه دارنده داره

بعد از سرال حریره بادوم و فرنی رو شروع کن و هفته بعدش سوپ. 

دوهفته بعد از سوپ پوره هویج پوره سیب زمینی پوره کدو و لبو و شلغم و کلا هر چی تو فصلش هست. 

برای فرنی و حریره هم ارد و اب و نبات و کره رو بزار حتما ۲۰ دقیقه بپزه وقتی غلیظ شد از حرارت افتاد بهش شیر خودت رو اضافه کن یا شیر خشک رو با کمی آب اضافه کن. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم با سرال برنج بیومیل شروع کن. از سرلاک سبکتر و از شیر سنگین تره.  اگه دوست داری کالر ...

مرسي عزيزم خيلي كامل و خوب توضيح دادي😘

بهتره بذاري ٦ماهه كامل شير تنها بخوره بعد از اون طبق كارت واكسنش غذا رو شروع كن اول رقيق بعد كم كم ...

ممنونم بابت راهنماييت ياس جان😘

2790
2778
2791
2779
2792