2777
2789
عنوان

کادو ➕🖼️🤍

348 بازدید | 14 پست

انقدر خوشم میاد میدونه وقتی میاد پیش من باید گل بگیره😂🥹

انقدرییی که من خونه گل دارم گل فروشی میتونم بزنم🤣🤣

ولیییی این گل یه چیز دیگه هست :))

الان میزارم✨

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مبارکه فکر کنم تنها دختری خوشش نمیاد براش گل بگیرن منم😂

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

مبارکه فکر کنم تنها دختری خوشش نمیاد براش گل بگیرن منم😂

ممنونم عزیزمم عهه جدیی😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

ممنونم عزیزمم عهه جدیی😂

آره روز دختر برام گل گرفت با دسته گل روز عثدم حتی دسته گل روز عقد هم نمیخواستم الانم خشک شده زشت شده

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

رنگ سفید:))

چقد قشنگههه 🥹🎀

بزرگترین رازدار زندگیت کیه؟ "قلبت" بزرگترین تصمیم گیرنده زندگیت کیه؟ "مغزت" بزرگترین همراه زندگیت کیه؟ "پاهات" میخوام بگم "قهرمان" زندگیت خودتی، فقط به خودت تکیه کن.

چقدر قشنگهقدرش و بدون که میدونه چجوری خوشحالت کنه

چشات قشنگهه ممنونم جانم🥹

آره روز دختر برام گل گرفت با دسته گل روز عثدم حتی دسته گل روز عقد هم نمیخواستم الانم خشک شده زشت شده

دختر تو استثنا هستی واقعا😂🥹خوشبخت بشین گلی

دختر تو استثنا هستی واقعا😂🥹خوشبخت بشین گلی

چون ماندگار نیستن و خشک میشن بدم میاد

روز دختر بهش گفتم خواستی برا من گل بگیری گلدون زنده بگیر

چون ماندگار نیستن و خشک میشن بدم میادروز دختر بهش گفتم خواستی برا من گل بگیری گلدون زنده بگیر

الهییی عزیزم اره از یه طرف راست میگی خشک میشن