2777
2789

اگر میخواید فرزندتون به کار خلاف بکشه با دوستان نابابش بزارید مدرسه عادی

اگر میخواید معتاد  بشه بزارید مدرسه عادی

اگر میخواید بیکار باشه بزارید مدرسه عادی

85 درصد کشور مدرسه عادی درس میخونن ولی فقط 2 درصد رتبه زیر 3000 میارن

این یعنی مدرسه عادی جای درس خوندن نیست

شده برید قرض کنید نزارید بچه تون داخل اون محیط بزرگ بشه

فرزندتون رو به بهترین شکل هم تربیت کنید باز وارد اون محیط بشه تمامش بی اثر میشه

موافقم تازه کل رتبه برتر ها هم از مدارس نمونه و تیزهوشان و غیر دولتی بودن اخلاف طبقاتی تو مدرسه ها هم هست حقیقته که نمیشه انکار کرد

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره چه مدرسه ای باشه، من و خواهرم هردو مدرسه ی عادی بودیم و جو و محیط سالمی داشت توی دبستان، البته خودم دبیرستانم نمونه بود

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

درسته ولی نه همش 

من خودم دولتی خوندم دبستان و راهنمایی ولی دبیرستان شاهد بودم آدم بدی هم نشدم ولی برای پسرها موضوع فرق میکنه یکم سخت تره

دختر من دبستان دولتی نزدیک خونمون میخونه مدرسه ی خوبیه بچه خودش هم مهمه چطور باشه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

بسم الله😐این چه سمیه دیگه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

راست میگه یک هروئینی هستم از مدرسه عادی رفیقمم حشیش میزنه‌ فازتون چیه ؟😂😐

اگه خانوادت گذاشته بودنت غیرانتفاعی الان فیلسوف شده بودی

از دانشگاه هاروارد

امان از این خانواده های ایرانی 😫

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........