2777
2789
عنوان

تعلیقی😂💔

158 بازدید | 15 پست

سلامم دخترا دیروز تاپیک لباس عروس گذاشتم بعد دیدم عکس تایید نشد نی نی یار پیام داد که به علت گذاشتن عکس نامناسب تعلیق شدم بخاطر همین دیگه نیومد گفتم بدونید که نعلیق بودم دیگه عکس هم قبول نکردن:/

بعد اینکه اولین تعلیقی هم مبارک😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

الان هم تعلیقت میکنه

مینویسه به دلیل توهین و بی‌احترامی به نی‌نی‌یار

پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😐نی نی یار چقد منحرفه

سیسی لباس عروس بود فقط بالاش یه خورده باز بود که خط خطی هم کرده بودم ://

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

الان هم تعلیقت میکنهمینویسه به دلیل توهین و بی‌احترامی به نی‌نی‌یار

😂😂😂

😂😂😂

جدی گفتم

وقتی تعلیق بشی

بیای بگی به این دلیل تعلیقم کرد

باز تعلیق میکنه

سر خودم این بلا اومد🤕

پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

چقدر نینی یار و سایت مزخزف شده تو سایت دعوا شد طرف منو شست انداخت رو بند به کل کاربرا فحش های خیلی بد داد خودم نی نی یارو تگ کردم خودش زد تعلیقم کرد اون عامل دعوا هم کاری نداشت😐🤲🤧🤣

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

جدی گفتموقتی تعلیق بشیبیای بگی به این دلیل تعلیقم کردباز تعلیق میکنهسر خودم این بلا اومد🤕

جدییی اومدم اطلاع دادم به بچه ها:/😂💔

عقد کردی دیگه؟😂🥲

نه هنوز🤣عقد عروسی باهم میخوایم بگیریم

اهاا اینطورم خوبهخوشبخت بشی خوشگلمم🦋🤍😍

قلب منییی شما کههه مرسییی همچنین🤍