2777
2789
عنوان

هفتاد میلیون تومن کمه یا زیاده

464 بازدید | 30 پست

هفته پیش رفته بودم یه شعبه بانک خصوصی. دو نفر برای وام اومده بودن پیش رییس شعبه؛

یکی می‌خواست روی میانگین گردش حسابش ۷۰ میلیون وام بگیره و یک کارمند دولتی هم با خودش برای ضمانت آورده بود. 

طبق قانون ضامن می‌تونست ضامن بشه، ولی رئیس شعبه گفت: «نه نمی‌تونی.»

ضامن پرسید چرا؟ رئیس گفت: «اگه وام رو ۲ ساله برمی‌داشت، اوکی بود. ولی چون ایشون می‌خوان ۵ ساله بازپرداخت کنن، حقوق شما کفاف نمی‌ده. باید یه ضامن دولتی دیگه هم بیاره»

بعد ضامن با شوخی گفت: «۷۰ میلیون؟ الآن که چیزی نیست، اندازه حقوق ۳ ماه کارگره  سختگیری نکنید .

رئیس شعبه که خانم هم بود با حالت جدی‌تر گفت: «خوب، ۷۰ میلیون تومن پول کمیه چیزی نیست. شما که می‌خوای ضامن بشی، 

بیا ۷۰ میلیون بده، ایشون یه سفته ۱۵۰ میلیونی بهت می‌ده ۵ سال دیگه و ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹ بهت ۱۵۰ میلیون تومن پول پس می ده. 

این‌طوری نه خود این آقا معطل می شه و نه شما وقت ات برای ضمانت وام گرفته می شه.

شما این کار رو نمی‌کنی چون این طور قرض دادن برات خسارت و زیان داره و می‌خوایی دوست ات بره از بانک این‌طوری وام بگیره

به این شکل دادن قرص دادن ۷۰ میلیون تومن، برای تو ضرر داره و برای بانک هم همین طوره.

حالا نظر شما چیه: 

۱. به نظرتون ۷۰ میلیون پول زیادیه یا کمه؟ 

۲. حاضر هستید به یه نفر ۷۰ میلیون قرض بدید و ۵ سال بعد ۱۵۰ میلیون پس بگیرید؟

عزیزم این چیزی ک میپرسی از نظر عامه مردم هست

وگرنه طبق قوانین بانک خب یک چیز دیگه است

🙂برای وام از بانک اره هفتاد میلیون پول زیادی نیست، ولی در کل مبلغ قابل توجه و زیادیه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی پول زیادی نیس

ولی اگه اون طرف چندماه پول قلمبه ای بده دست من و ازش سود کنم مطمئنا این کارو. میکنم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

با این روند افت ارزش پول ملی 409 با 150 میلیون میتونی یه سیم شارژر بخری عشق کنی چرا که نه

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

اگه داشتم کمک میکردم ولی ۱۵۰نمیگرفتم میگفتم همون پول خودمو فقط بده

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

خدایی پول زیادی نیسولی اگه اون طرف چندماه پول قلمبه ای بده دست من و ازش سود کنم مطمئنا این کارو. میک ...

نه ۷۰ میلیون تومن به کسی پول قرض بدی 

طرف سفته یا چک بده به تاریخ ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹

مبلغ ۱۵۰ میلیون تومن سال ۱۴۰۹ بهت میده 

والا ۷۰میلیون اصلا پولی نیس حاظر نیستم بخاطر اینقد وام بگیرم حتی

حاضری به کسی ۷۰ میلیون تومن پول قرض بدی 

طرف سفته یا چک بده به تاریخ ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹

مبلغ ۱۵۰ میلیون تومن سال ۱۴۰۹ بهت میده 

چقدرم پرروان انگار طلبکار مردمن یه مشت رباخوار کثیف خون مردمو تو شیشه کردن کارمند بانک وام های میلیاردی با اقساط ۲ میلیونی گرفته اونا به سیستم بانکی ضرر نمیزنه تا وقتی نوبت خودشونه اوکیه به مردم بدبخت میرسه اینهمه فسلفه میچینن

من آدم معمولی همچین قرضی نمیدم ولی بانک و دولت وظیفشونه بدن بیشتر از اینم باید بدن

نه ۷۰ میلیون تومن به کسی پول قرض بدی طرف سفته یا چک بده به تاریخ ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹مبلغ ۱۵۰ میلیون ...

خب این آقا تو اون بانک سپرده داشته و از روی میانگین حساب میخواسته وام بگیره

اگه اینطور باشه اره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

وای ۷۰ خیلی کمه 

میخواد چیکار کنه 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙