2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خود هر شخص میتونه ثبت نام کنه. منتها باید دقت کنه که موارد رو دقیق وارد کنه مثل مشخصات همسر و فرزندان. در وبسایت وزارت خارجه امریکا به صراحت درج شده که ثبت نام کاملا مجانی هست و نیازی نیست برای مرحله اول که ثبت نام هست از طریق دفتر حقوقی و غیره اقدام کنیم. همه شانس مساوی دارند. چه کسانی که مثلا در خارج کشور ثبت نام میکنند و چه اونایی که در ایران هستند. منتها به دلیل شرکت کنندگان زیاد، امکان در اومدن اسم زیاد بالا نیست. این تجربه چندین ساله من در ثبت نام لاتاری گرین کارت امریکاست.

تقویت زبان انگلیسی: مکالمه / لیسنینگ + حل مشکلات کامپیوتری + گفتگو در مورد NDE
خود هر شخص میتونه ثبت نام کنه. منتها باید دقت کنه که موارد رو دقیق وارد کنه مثل مشخصات همسر و فرزندا ...

ممنون .خواهرم اونجاس ایشالا اسمم دربیاد برم پیشش

آرامش 
ممنون .خواهرم اونجاس ایشالا اسمم دربیاد برم پیشش

ایشالا که به زودی زود محقق میشه...

ما شوربختانه کسی رو در امریکا نداریم اما اونقدر مشتاقم که برم اونجا که یه عالمه در مورد مهاجرت مطالعه کردم.

ایشالا که به زودی زود محقق میشه... ما شوربختانه کسی رو در امریکا نداریم اما اونقدر مشتاقم که برم او ...

ممنون‌.راستی مهلتش تمام شده؟ الان رفتم نت دیدم

آرامش 
ممنون‌.راستی مهلتش تمام شده؟ الان رفتم نت دیدم

خواهش میکنم... بله زمان ثبت نام حدودا آبان ماه تا آذر ماه هر سال هست و زمان اعلام نتایج اردیبهشت سال بعد.. امیدوارم ترامپ، پنجره ی زیبای لاتاری رو بر روی آرزومندانش که یکیش خودم هستم، به این زودی ها نبنده