2777
2789
عنوان

مرد هول

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 72 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مردایی که کلا به جنس مونث واکنش نشون میدن فقط طرف زن باشه دیگه بقیه ش مهم نیست

چه واکنشی؟

مثلا این آقا با همه گرم میگیره 

با آقایون گرم میگیره 

اما اینطوری نیس که واسه ارتباط با خانم ها تفاوت قائل شه 

همه رو یک شکل برخورد میکنه

به امید روزهای پر از صلح و آرامش برای ایران زمینم،سرزمین مردم آریایی💚🤍♥️🌤چو ایران نباشد تن من مباد🕊در سوگ ۳۶ هزار تن از عزیزانم🖤🦋بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه/سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه.🕊... پاینده ایران...

مثلاً شوهر من دست خودش نیست زن ببینه شروع میکنه مزه ریختن حتی حرفایی میزنه که جلوی خودم نمیزنه خودشو جلوی اونا شیرین می‌کنه منم می‌دونم که فوق العاده هوله

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
اره این لاس خشکه میشه و اون مرد۱۰۰٪ هول هست

🤝🏼

به امید روزهای پر از صلح و آرامش برای ایران زمینم،سرزمین مردم آریایی💚🤍♥️🌤چو ایران نباشد تن من مباد🕊در سوگ ۳۶ هزار تن از عزیزانم🖤🦋بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه/سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه.🕊... پاینده ایران...

حرفهای جنسی جلوی زنای غریبه میزنه و کلا با همه دخترا و زنا راحته حتی حرفایی میزنه که ادما به محرمشون هم روشون نمیشه بگن ولی مرد هول از گفتن حرفای جنسی ابایی نداره لاس میزنه اندام خانومها رو حتی جلوی زن خودش ورانداز میکنه و مدام از برجستگی های بدن زنها حرف میزنه

چه واکنشی؟مثلا این آقا با همه گرم میگیره با آقایون گرم میگیره اما اینطوری نیس که واسه ارتباط با خانم ...

ببین آدم هول از نگاهش مشخصه چشماش که زوم میکنه داد میزنه بعدش حرف زدنش با خانوما لوس بازی درمیاره خودشیرینی میکنه

مرد هول مردی هست که میگه دایم عکس بده

یه مرد سطحی هست عمق نداره

عجله داره مدام میخواد از طرف زن‌بهش هیجان لحظه ای تزریق بشه 

زود هم خسته میشه 

زود هم دلشو میزنی 

می‌ره سراغ بعدی تا هیجان بعدی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

مثلاً شوهر من دست خودش نیست زن ببینه شروع میکنه مزه ریختن حتی حرفایی میزنه که جلوی خودم نمیزنه خودشو ...

مثلا زیاد ارتباط بگیره 

هم با آقایون هم با خانما 

اما تفاوت رفتاری نداره با خانم ها 

مثلا خودم اگه آقا باشم با خانم ها زیاد شوخی نمیکنم یا صمیمی

ولی این نه

مرد هول مردی هست که میگه دایم عکس بدهیه مرد سطحی هست عمق ندارهعجله داره مدام میخواد از طرف زن‌بهش هی ...

ن منظورم توی محیط کاری هست

مثلا زیاد ارتباط بگیره هم با آقایون هم با خانما اما تفاوت رفتاری نداره با خانم ها مثلا خودم اگه آقا ...

نه ببین هول بیشتر با خانوما ارتباط میگیره مزه میریزه اونکه شما میگی میشه اجتماعی قدرت ارتباط ولی هول بیشتر هیزی و چشم و چشم چرونی و لاس زدنه

حرفهای جنسی جلوی زنای غریبه میزنه و کلا با همه دخترا و زنا راحته حتی حرفایی میزنه که ادما به محرمشون ...

نه این حرف جنسی یا قربون صدقه نداره 

زیاد ارتباط میگیره و با خانوم ها مث آقایون برخورد میکنخ 

در صورتی که من فکر میکنم آدم باید واسه صحبت با جنس مخالف چهارچوب داشته باشه

ن منظورم توی محیط کاری هست

تو محیط کار هم همه ش دنبال خود شیرینی هست 

خودشو نشون میده جلب توجه نمایش 

باهمه ی زنها یه شوخی می‌کنه یا حرف میزنه یا میخواد صمیمیت بندازه وسط

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻