2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قیمت طلا و نقره خیلی فرق میکنه ها

می‌دونم بجای اینکه یه سرویس نفر بخری خب یه گرم طلا بگیر حداقل می‌دونی پولت با ارزشه

خدا جون کمک کن دوقلو هام به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️شمام برام دعا کنید💕🌺

اگه برای مراسم و استفاده شخصی میخوای، نقره قطعاً از استیل شیکتره و حس بهتری میده، ضمن اینکه یه ارزش مالی هم داره و صفرِ صفر نیست. فقط بهتره کار ساده و بدون نگین بگیری که موقع فروش اذیت نشی.

اگه هدفت صرفاً خرج نکردن پول اضافهست و استفادهست، استیل هم بد نیست، ولی پولت کلاً میسوزه.

بعضیا این کارو میکنن:

برای استفاده یکی دو تیکه نقره

برای پسانداز طلا یا سکه کمکم

حتی اگه نقدی طلا سخته، میشه اقساطی یا اعتباری از جاهایی مثل طلا و سکه دلارام طلا یا سکه گرفت، که فیزیکی تحویل میدن. خود دلارام نقره هم داره، اینجوری هم برای مراسم داری هم پولت بیهدف خرج نشده.

دوستان اگر به فکر حفظ ارزش پولتان هستید، به نظرم خرید ساچمه نقره یا خرید شمش نقره گزینههای هوشمندانهای هستند؛ البته به شرطی که برای فروش عجله نداشته باشید. نقره نوساناتش زیاد است و حمایت بانک مرکزی را هم ندارد، پس باید با صبر به آن نگاه کرد.

من برای خریدهای خرد، ساچمه یکی کیلویی از برند شمش سرا را میخرم، اما برای مبالغ بالاتر، به نظرم خرید شمش نقره امارت و خرید شمش نقره ندیر به خاطر اجرت بسیار پایین و نقدشوندگی سریع، خیلی بهتر است.

متاسفانه پیدا کردن جایی که قیمت نقره را منصفانه حساب کند سخت است. من بعد از ۵ سال آزمون و خطا، از شمش سرا (نقره فروشی میدان امام اصفهان) خرید میکنم. برای اینکه کلاه سرتان نرود، نام “شمش سرا” را در گوگل جستجو کنید و از داخل سایتشان قیمت روز هر گرم نقره را ببینید. واقعاً آدمهای منصفی هستند و مشاورهشان هم رایگان است.