2777
2789

سلام مامانا من الان هفته ۱۶ بارداری ام.ازنزدیک یکماه پیش بخاطر ی سوراخ کوچولو ک تو دهلیز چپ قلبم بود باید تو بارداری اسپرین ۸۰ مصرف میکنم.حالا ی سوال داشتم میخوستم ببینم کسی بوده ک اسپرین ۸۰ رو برای فشارخونش استفاده کنه؟مشکل فشار ندارم اما میخوام ببینم فشارو میاره پایین این اسپرین ۸۰ یانه؟؟من هرروز بعد نهار یکدونه میخورم.طبق تجویز پزشک.اگر سوالمو جواب بدین ممنون میشم

سلام مامانا من الان هفته ۱۶ بارداری ام.ازنزدیک یکماه پیش بخاطر ی سوراخ کوچولو ک تو دهلیز چپ قلبم بود ...

من استفاده میکردم تو بارداری فشار خون بالا داشتم بهم دادن گفتن خونم رقیق میکنه

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد فشارتونو اورد پایین؟

اخه قرص فشار هم میخوردم

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

منم شبی یه دونه 

دکترم گفتشب قبل از زایمان نخور دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز