حدود یکماه اینجوری شدم..یک هفته پیش رفتم دکتر عمومی بهم شیاف هموروئید داد با کلیندا مایسین..خارش وسوزشش خیلی بهترشد..ولی اون بیرون زدگیه هنوزهست..گاهی اوقات اینجوری میشدم گلاب ب روتون وقتی یبوست داشتم ولی خودش رفع میشد...ایندفعه طولانی شد..کسی اینجوری بوده؟بایدبرم دکتر زنان دوباره نشون بدم؟؟اخه دکتره گفت خوب نشدی برو جراح زنان نشون بده..کولونوسکوپی مینویسن؟😩😩😢😢بالیزر رفع میشه؟؟مدفوع خونی ودل درد واینا اصلا ندارم
روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اذیت نیستی موقع دفع؟؟سوزش وخارش نداریشما اقدام نکردی برای درمانشاره دیگ اگر خوب نشد بایدبرم جراح نشو ...
چراخیلی اذیتم یه مدته بیشتر بیرون زده
موقع دفع درد دارم بعدشم یکی دوساعت درد میکنه بعدش بهترمیشه
هرروزم همینه
یذره فقط یبوست شم داغون میشم
حتما برو هرچه زودتر بهتر
منم خجالت میکشم براهمین نرفتم اصلا
واشتباهه میدونم اما خجالت میکشم😩
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
اذیت نیستی موقع دفع؟؟سوزش وخارش نداریشما اقدام نکردی برای درمانشاره دیگ اگر خوب نشد بایدبرم جراح نشو ...
من به بیرون زدگی به اندازه نخود داشتم بواسیر خارجی رفتم پیش متخصص زنان گفت تو تشت بتادین بریز ده دقیقه بشین کلا خود به خود بعد از مدتی از بین رفت از یبوست ،تغذیتو درست کن ویک پماد همورویید هم داد ،شیافشم که تو بازار زیاد
چراخیلی اذیتم یه مدته بیشتر بیرون زدهموقع دفع درد دارم بعدشم یکی دوساعت درد میکنه بعدش بهترمیشههرروز ...
بنظرم شماهم برو اشتباه میکنی..متخصص زنان که خجالت نداره..چاره ای نیست دیگ خدای نکرده درد کوچیک رو بزرگش نکن..هرچه زودتر درمان کنی بهتره شایداصلا به عمل هم نکشید..الان دیگه همه چی لیزری شده راحت وسرپاییه..بواسیر یکی ازهموناست
روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿