آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5829 عنوان افسردگی 149 بازدید | 13 پست برای درمان افسردگی راهی به جز مراجعه به پزشک میشناسین؟ من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤ 1397/01/24 | 19:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imfateme عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 1179 شرایطتو تغییر بده.روش زندگیتو عوض کنظاهرتو تغییر بده.باشگاه برو،کتاب بخونکتابای مربوط ب افسردگی هم زیاده دان کن بخون من عشق ندیدم و ندانم که چ باشد..
تخمه عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 26264 باشگاه برواهنگ غمگين گوش نكنبه خودت برسپياده روي برو من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5829 شرایطتو تغییر بده.روش زندگیتو عوض کن ظاهرتو تغییر بده.باشگاه برو،کتاب بخون کتابای مربوط ب افسردگی ... برا کسه دیگه ای میخوام که دکتر هم نمیره...به حرف کسیم گوش نمیده من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5829 باشگاه برو اهنگ غمگين گوش نكن به خودت برس پياده روي برو مرسی عزیزم...کاش به حرفم گوش میداد این کارا رو انجام میداد من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
imfateme عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 1179 برا کسه دیگه ای میخوام که دکتر هم نمیره...به حرف کسیم گوش نمیده خلاصه باید مجبورش کنی یه قدمی برداره خب ببرش بیرون،ببرش خرید،ببرش ارایشگاه یه تغییری تو قیافش بده،ببرش سفر من عشق ندیدم و ندانم که چ باشد..
تخمه عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 26264 مرسی عزیزم...کاش به حرفم گوش میداد این کارا رو انجام میداد انشالله كه حالش بهتر ميشهنميدونم كي هستن ولي خودت باهاش برو نزار زياد تو فكر بره و تنها باشهاگرو راضي شد دكتر بره به هيچ عنوان قرص نخوره اگه مشكلش زياد حاد نيست چون اعتياد اوره خدايي نكرده دردسر نشه. من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5829 خلاصه باید مجبورش کنی یه قدمی برداره خب ببرش بیرون،ببرش خرید،ببرش ارایشگاه یه تغییری تو قیافش ... باشه عزیزم..ممنون از راهنماییت من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5829 انشالله كه حالش بهتر ميشه نميدونم كي هستن ولي خودت باهاش برو نزار زياد تو فكر بره و تنها باشه اگرو ... یه بچه دبیرستانیه...یکساله افسردگی داره..هم افسردس هم به شدت پرخاشگر من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
تخمه عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 26264 یه بچه دبیرستانیه...یکساله افسردگی داره..هم افسردس هم به شدت پرخاشگر راضيش كن بريد يه روانشناس خوب احتمالا به خاطر سنش اينطوري شده خيلي مراقبش باشيد من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5829 راضيش كن بريد يه روانشناس خوب احتمالا به خاطر سنش اينطوري شده خيلي مراقبش باشيد سعیمو میکنم...ممنونم عزیزم من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
پاندااا عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 9003 کلاس فوتبال و ورزش هم اگه علاقه داره بفرستینش! پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5829 کلاس فوتبال و ورزش هم اگه علاقه داره بفرستینش! باشه مرسی از پیشنهادت عزیزم من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
سوزانه عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 303 بچه ها سلام.من دانشج.ی فوق لیسانس روانشناسی هستم. پایان نامم درباره سنجش کیفیت زندگی توی افسردگی هستش. برای این کار یه پرسشنامه طراحی شده که شدت بیماری و تاثیرش روی کیفیت زندگی رو اندازه گیری می کنه. این پرسشنامه نیاز به اطلاعات هویتی نداره.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkESpUaOe7FpKaR2NUvDxZEvZlzoE3TZmPYnhI8lfW-60nOA/viewform?usp=pp_urlاین لینک پرسشنامست.ممنون میشم کسایی که افسردگی دارن پرکنن و اگه سوالی هم داشتین ازم بپرسین.