2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 54 پست
ایکاش میتونستی با خواهرت ارتباط برقرار کنی و از دوستای بد دورش کنی و با هم صمیمی بشین و تفریح کنید ...

اون منو نمیخواد   دوستم نداره   یه تار دوستای جن.دشو با من عوض نمیکنه

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دوستامم نمیتونم رفت و امد کنم چون پول نداریم پول کلاسم ندارم ببین من تو خونم یه گاز ندارم که اشپز ...

منم بدبختو بی پولم    تو خونه مادر شوهرمم 

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
منم تو شهر غریبم  ولی نمیزارم بهم سخت بگذره  ولی عاشق روزای تعطیل هستم

لابد شهری هست که حداقل یه بازار بری یه پارک بری یه گشت بزنی اینجا همه خیابونارو هزار بار  رفتم  مغازه دار ها ادم دو میشناسن  دوبار که رفتی   حرف برات در میارن نگاهت میکنن

سر کار برو.حتی فروشندگی.اینجوری تنهایی اذیتت نمیکنه.یه پولی هم در میاری.یا هر کار دیگه.مثلا تو یه تولیدی مشغول بشی به خیاطی.چه اشکالی داره

حتی اگه آدم نیاز مالی نداشته باشه.من سالیان ساله فقط به همین دلیل کار میکنم

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
لابد شهری هست که حداقل یه بازار بری یه پارک بری یه گشت بزنی اینجا همه خیابونارو هزار بار  رفتم& ...

منم تو شهرستان کوچیکم 

ولی واسه خودم ارزش قائل میشم شاد بمونم 

امروز عصر رفتیم بیرون پفک گرعتیم تو ماشین خوردیم 

پیاده هم نشدم 

یه جوری خودتو شاد نگه دار دوستم 

سر کار برو.حتی فروشندگی.اینجوری تنهایی اذیتت نمیکنه.یه پولی هم در میاری.یا هر کار دیگه.مثلا تو یه تو ...

اینجا شهری نیست که بری کار کنی بد میدونن

برای تنها نبودن هم آدم باید به زحمت بیفته.مثلا مهمون دعوت کنه یا شال وکلاه کنه جایی بره

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
منم تو شهرستان کوچیکم  ولی واسه خودم ارزش قائل میشم شاد بمونم  امروز عصر رفتیم بیرون پفک ...

میگی رفتیم      رفتن  با  کسی با   از صبح تنها تو یه اتاق کوچیک موندن خیلی فرق داره   منم کسی داشتم میرفتم   حتی بدون پفک

اینجا شهری نیست که بری کار کنی بد میدونن

یعنی هیچ زنی کار نمیکنه.حتی خیاطی تو جمع زنونه که حالت تولیدی داشته باشه