2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 54 پست
اینترنت که جای بیرون رفتن و یه دوست خوب رو پر نمیکنه    تمام هفته تو خونه ام   و ...

حرفتو قبول دارم عزیزم کاش میشد شرایطو بهتر کنی

مثلا باشگاه بری دوستای جدید پیدا کنی

یا یه کار هنری که دوس داری یاد بگیری خونه انجام بدی

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرتون عجیب عریبه دوستاش هرزه ان خانواده شوهرتون عجیب غریبن!!پدرو برادر هم یه جور دیگه 

میشه همه بدباشن دوست من؟

شمام برو باشگاه کلاس زبان کلاس هنری و ددست مطابق میل خودت پیدا کن 

حال متکلم از کلامش پیداست
برو ی چیزی یاد بکیر آموزشگاه یاهرجایی

خیاطی بلدم   و لی وقتی تنهایی دستو دلت به هیچی نمیره

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
من با این همه کس و کار  تنهام   کاش حداقل شوهرم خوب بود

همدردیم شوهر منم ادم نیست اصلا براش مهم نیستم اصلا منو نمیبینه وقتی دیگرانو میبینم چقد با شوهراشون خوشن واقعا حسودیم میشه 

شوهر فهمیده یه نعمته که من ازش محرومم

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را
خواهرتون عجیب عریبه دوستاش هرزه ان خانواده شوهرتون عجیب غریبن!! میشه همه بدباشن دوست من؟ شمام برو ...

عجیب غریب نیستن   هرکی واسه خودشه       من تک افتادم     اونا هرکدوم یا با شوهرشونن یا خانوادشون یا دوستشون

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
همدردیم شوهر منم ادم نیست اصلا براش مهم نیستم اصلا منو نمیبینه وقتی دیگرانو میبینم چقد با شوهراشون خ ...

واقعا     من تنهام ولی ولم میکنه میره   از تعطیلی متنفرم 

عزیزم منم خیلی تنهام

دنبال یکیم حداقل باهاش حرف بزنم. یه دوست مجازی 

که حداقل بتونم حرفای دلمو باهاش بزنم. 

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄

با دوستامم نمیتونم رفت و امد کنم چون پول نداریم پول کلاسم ندارم ببین من تو خونم یه گاز ندارم که اشپزی کنم از خجالتم هیچکسو راه نمیدم

من خیلی از تو اوضاعم بدتره 

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را

یه ادم تو زندگیم میخوام     نه یه کار     یکی که اونم دلش با من باشه   اخ